For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Other Websites

Sign up - Contact

Nyhetsbrev - Kontakt

Matgleder

Tekst og bilder: Terje Dørumsgaard

Telemark er et spennende fylke hva lokalmat angår. Nye produsenter og produkter dukker opp med jevne mellomrom, og befester Telemarks mangfoldighet av produkter fra sjø, fjord, elver, landbruk, innlandsfiske, skog og hagebruk. Suksessbedrifter som Holte gård, Epleblomsten, Skreppa er bare et lite knippe av det som skaper Telemarks matmangfold. Et mangfold de fire største matfestivalene vet å ta vare på, og som du selv kan oppleve ved å ta del i festivalenes programmer. Kanskje får du tilbud på råvarer du ikke finner andre steder enn nettopp på festivalene, kanskje kan du gjøre en mathandel du kan glede familie og venner med. Hvem vet? Matgleder forsøker å gi deg et lite inntrykk av det som finnes av produsenter, produkter og matmangfold i det flotte matfylket Telemark.

Mat, overnatting og opplevelser

Clarion Collection Bryggeparken

Clarion Collection Hotel Bryggeparken

LocationSkien

Clarion Collection Hotel Bryggeparken er et vakkert hotell i Skien sentrum. Hotellet ligger på bryggen ved Telemarkskanalen med byens yrende folkeliv like rundt hjørnet.

Jacob & Gabriel Restaurant - SKIEN

Jacob & Gabriel Restaurant - SKIEN

LocationSkien

Restaurant i Skien med friske lokale råvarer og klassiske retter.

Uppigard Natadal

Uppigard Natadal

LocationFlatdal

Uppigard Natadal er ein gjestegard basert på ein storgard med hus frå 1700-talet. Garden er i drift og produserer ca 20 ulike produkt for servering.

Søk overnatting

kategori:
Sted:

Søk ting å gjøre

kategori:
Sted:
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

kategori:
Sted:
Navn / nøkkelord:
Datoer

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av