For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Other Websites

Sign up - Contact

Nyhetsbrev - Kontakt

Grupper

Telemark byr på alt fra Kragerøs flotte skjærgård til en uforglemmelig tur til Gaustatoppen. Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud! Telefon: 35 90 00 20 - e-post info@visittelemark.no.

 
Enten dere velger et dagsarrangement eller et arrangement som går over flere dager, kan dere trygt la oss i Visit Telemark ta jobben med tilretteleggingen. Vi har mer enn 25 års erfaring med å skreddersy gruppereiser og bedriftsarrangementer. Hos oss vil dere få alt i en pakke med transport, bespisning, aktiviteter, attraksjoner og overnatting.

Overnattingen kan legges til et av Telemark sine koselige hoteller, i hytter eller leiligheter, i jakthus, på gamle låver, herskapelige herregårder eller telt.

 

Kurs / konferanser

Quality Hotel & Resort Skjærgården ligger vakkert til ved sjøen med fantastisk utsikt. Hotellet har et stort badeland med bl.a inne- og utebasseng, boblebad, vannsklie og waveball. Perfekt for rekreasjon og hvile mellom slagene. Kapasitet: 300 - 400 personer.

Hotell Dag Bondeheim

Hotell Dag Bondeheim ligger gunstig til midt i Skien sentrum og vegg i vegg med Ibsenhuset. Kort vei til alle byens fasiliteter. Kapaistet: 100 personer.

Bø Hotell

Bø Hotell ble bygget med spesiell tanke på kurs og konferanse. Bø Hotell har god beliggenhet midt i Telemark – kun 10 min gange fra buss – og togstasjon. Kapasitet: 200 personer.

Rauland Høgfjellshotell

Rauland Høyfjellshotell ligger 1000 m.o.h. og tilbyr bl.a. kurs- og konferanserom med plass til 180 personer og  flott panoramautsikt over Hardangervidda. Kapasitet: 180 personer.

Quality Straand Hotel & Resort

Quality Straand Hotel & Resort i Vrådal er et av Telemarks fremste fullservice hotell. Straand Hotel er viden kjent for et allsidig aktivitetstilbud og et velrenommert kjøkken enten det gjelder ferie eller kurs og konferanse. Kapasitet: 400 personer.

Dalen Hotel

Dalen Hotel har de beste forutsetningene og rammene for et vellykket kurs eller samling for dere som søker en helt spesiell atmosfære. Kapasitet: 120 personer.

Norsjø Hotell

Norsjø Hotell ligger ved Telemarkskanalen og har gode møte- og kursfasiliteter samt et fantastisk kjøkken som serverer alt fra husmannskost til gourmetmiddag. Kapasitet: 140 personer.

Charterturer med båt

M/S Victoria, M/S Henrik Ibsen og M/S Telemarken leies ut til bedrifter/grupper utenom ordinære seilinger. Menyen legger vi opp sammen med restauratøren. I de hyggelige salongene ombord kan vi dekke til både varm middag og kald buffet. Alle båtene har øl- og vinrett og kan også chartres utenfor kanalsesongen. I tillegg til turer på Telemarkskanalen samarbeider Visit Telemark også med andre rederier som tilbyr turer utover i Telemarksskjærgården.

Søk overnatting

kategori:
Sted:

Søk ting å gjøre

kategori:
Sted:
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

kategori:
Sted:
Navn / nøkkelord:
Datoer

Mat og drikke

kategori:
Sted:
Navn / nøkkelord:

Søk ting å gjøre

kategori:
Sted:
Navn / nøkkelord:

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av