For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies
Utforsk Telemark

EN

NO

Reiki Magi på Fjellet

TypeAndre arrangement

Villaveien 16 A, 3660, Rjukan
Reiki Magi på Fjellet

Om

Reiki Magi på Fjellet (Okuden Reiki 2) + ‘Embodying’ Reiki Symbolene gjennom Kunstuttrykk med Tammy Britton of Heart Filled Reiki fra Los Angeles, USA og den internasjonale kunstneren KATie Hagen fra Rjukan.

Dette 3-dagers verkstedet finner sted på KAT art studios som ligger i UNESCO-byen Rjukan.

Tammy Britton har sertifikater i forskjellige former for Reiki og er kvalifisert instruktør ved International House of Reiki. Etter mye ettertanke og praksis har hun valgt Usui Reiki Ryoho som den reneste, direkte og mest effektive måten å praktisere og lære bort denne fantastiske helbredelsesmodaliteten på.

KATie Hagen en prisbelønnet kunstner og arkitekt. Kat begynte å male som barn. 16 år gammel reiste hun til Toscana for å studere kunst. I det fantastiske Sargiano klosteret begynte Kat å forstå maleri som en integrert del av hennes identitet. Munkene lærte henne å finne fred gjennom enkle observasjoner. På bakgrunn av sin egen praksis og selvoppdagelse gjennom intuitivt maleri, inviterer hun deg til en kreativ reise hvor du vil bli veiledet i å utforske kunstens sansende natur og autentiske uttrykk.

(www.heartfilledreiki.com)

(www.kat-art.no)

Vær oppmerksom på Shoden Reiki nivå 1 er en forutsetning for verkstedet. Tammy vil derfor tilby Reiki 1 til de av dere som er nye på Reiki eller ønsker en oppfriskning torsdag 19. september kl. 9-18. Ta kontakt for priser og tilgjengelighet.

Kontakt

epost:     katie@kat-art.no

telefon:  (+47) 92281724

Tider

Fredag 20. september 09 00 - 17 00

Lørdag 21. september 09 00 - 17 00

Søndag 22. september 09 00 - 15 00

Priser (NOK)

Kr 3500, - pr person.  Prisene inkluderer grunnleggende kunstmaterialer og lette forfriskninger. Et depositum på 1000 kr kreves på forhånd for å reservere plassen (faktura blir tilsendt).

TripAdvisor

Kart

Kontakt

92281724

Ikke gå glipp av