For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Other Websites

Sign up - Contact

Nyhetsbrev - Kontakt

Se «En bit av Norden»

TV-suksessen «New Scandinavian Cooking» har spilt inn to programmer i Telemark. Se episodene her!

Programmene fra Telemark har blitt vist i over 120 land. Selve programmet er på 25 minutter.

I første episode kan du se den kjente tv-kokken Tina Nordstrøm på besøk i Morgedal. Utgangspunktet for episoden er den norske påskeferien og hva Morgedal og Telemark har betydd for skisporten.

Det er både innslag om Sondre Norheim, matlaging på Øverbø, skimaking og telemarksvinger.

Se «En bit av Norden» i Morgedal her:


Mat i Ibsens rike

Andreas Viestad tar deg også med til Skien, der han har funnet frem retter fra Ibsens samtid, og samtidig latt seg inspirere av Ibsens forfatterskap. Det lages blant annet sildesalat i bakgården på Snipetorp, villand på Henrik Ibsen Museum Venstøp og det serveres honningkaker i Brekkeparken.

Se programmet her:


Populær serie

Den internasjonale TV-suksessen «New Scandinavian Cooking» med Andreas Viestad gjorde nærmest rent bord på prisutdelingen Taste Awards i Hollywood med fire priser, for beste mat og reiseprogram, beste internasjonale program, for beste programleder og beste regi til seriens mangeårige regissør Jan-Erik Lustig.

Serien, som produseres av norske Tellus Works vises på Public Television i USA, BBC Lifestyle, tilsammen i mer en 100 land. Den norske versjonen av serien «En bit av Norge» og «En bit av Norden»  har blitt sendt på TV2. Taste Awards er den fremste prisutdelingen for tv-, mote-, reise- og livsstilsprogrammer på TV, radio og nett.

- Ingenting kommer gratis, og ingen matserie har kostet så mye neglesprett og forfrysning som «New Scandinavian Cooking», sier Andreas Viestad. - Det er utrolig moro å se hvordan serien treffer internasjonalt.

New Scandinavian cooking har egne nettsider hvor en kan lese mer om programmet: www.newscancook.com

Inspirert av koblingen mat og Ibsen, blir det gjennom hele sommeren 2015 tilbud hver tirsdag med kultur- og matopplevelser i Henrik Ibsens rike. Vi gjorde dette første gang sommeren 2014, noe som ble godt mottatt. For sommeren 2015 er perioden satt til 9. juni - 25. august.

Kilde: Pressemelding/Tellus Works

Søk overnatting

kategori:
Sted:

Søk ting å gjøre

kategori:
Sted:
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

kategori:
Sted:
Navn / nøkkelord:
Datoer

Mat og drikke

kategori:
Sted:
Navn / nøkkelord:

Søk ting å gjøre

kategori:
Sted:
Navn / nøkkelord:

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av