For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies
Utforsk Telemark

English

Norsk

AIMING FOR ENRIKE - UTSOLGT!

TypeKonsert

Sort & Blå Scene, Jernbanegt 2, 3915, Porsgrunn
AIMING FOR ENRIKE

Om

AIMING FOR ENRIKE!

NB! Konserten er flyttet fra 14/3 til 31/10 pga smittefare. Kjøpte billetter gjelder ny dato. Dersom ny dato ikke passer, send en mail til ripors@gmail.com for refusjon innen 26/3 2020.

OBS: Redusert kapasitet pga distansering, gjester som ikke respekterer retningslinjer vil bli bortvist.

Man kan trygt si at Aiming For Enrike har vært kjent over hele verden for sine frenetiske, ville og engasjerende live-shows, all den tid de har turnert - og turnerer - i land som USA, India, Japan, Tsjekkia, Norge, England og Tyskland m.fl. Men at musikken deres passer best på scenen er en misoppfatning som innimellom oppstår. Det motbeviser de derimot til fulle på deres kommende album «Music For Working Out».

Der hvor de tidligere har eksperimentert med støyende svingninger og frenetiske angrep, har musikken til Aiming For Enrike nå beveget seg mer og mer mot klubben og dansegulvet. Det er mer futuristisk, det er funky og det er mer inkluderende. Inspirasjonen hentes denne gangen fra så vidt forskjellige artister som Talking Heads, Jon Hopkins, ABBA og Mr. Oizo, samt filmer og serier som «Stranger Things», «Blade Runner» og «Interstellar». Du kan nesten høre det allerede, kan du ikke?

Der hvor forrige album, «Las Napalmas», var en musikalsk virvelvind du aldri ville ut av, leverer de nå supersoniske tekno-tunes, som passer like godt oppi klubben, i øreklokkene, eller på scenen. Det blir en fest uansett hvordan du vrir og vender på det, og Aiming For Enrike låter fortsatt ikke som noe annet du har hørt før.

Fellesnevneren for musikken til Aiming For Enrike har alltid vært energi og eksplosivitet, og det er det ingen tvil om at du får servert det nå også. Aiming For Enrike lever fortsatt i sitt eget univers, hvor alt sentrerer rundt det som skjer mellom Simen og Tobias. I studio, på scenen, i turbussen, backstage, og i øvingslokalet. Når du først er dratt inn i det, vil du aldri ut igjen. Ikke at du hadde klart det uansett.

"Music For Working Out" gis ut på Pekula Records 10.januar 2020.

NB - redusert kapasitet pga distansering. Dersom restriksjonene oppheves før konsertdato vil kapasitet økes.

NY DATO: lørdag 31. oktober 2020
18 år leg plikt

Dørene åpner 20.00
Aiming For Enrike 22.00

TripAdvisor

Kart

Sjekk tilgjengelighet forAIMING FOR ENRIKE - UTSOLGT! (Åpnes i et nytt vindu)

Kontakt

Åpningstider

Sort & Blå Scene (31 Okt 2020 - 1 Nov 2020)
DagTider
Lørdag20:00 - 00:30