For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Other Websites

Sign up - Contact

Nyhetsbrev - Kontakt

Reiseinfo

Både til, fra og i Telemark kan du reise med bil, båt, tog, buss, sykkel og fly. Bruk reiseplanleggeren Farte.no for kollektivtransport. Telemark er et sammensatt fylke geografisk sett og variasjonene er betydelige mellom korte avstander. Dette gjør det spennende og reise igjennom de mangfoldige destinasjoner og attraksjoner i fylket.

Reisen hit - med fly

Nærmeste flyplass er Torp lufthavn i Sandefjord som ligger 30 minutter med bil fra Telemarksporten i Porsgrunn.

Reisen hit - med ferge

Fjordline har daglige anløp med ferge mellom Hirtshals i Danmark og Langesund i Telemark og mellom Strømstad i Sverige og Sandefjord i Vestfold.
Color Line har daglige anløp mellom Hirtshals og Larvik i Vestfold, og mellom Strømstad i Sverige og Sandefjord i Vestfold.

Reisen hit - med bil

Her er en oversikt over avstander til/fra og innenfor Telemark:

Veinettet til Telemark ledes hovedsakelig gjennom hovedveiene E-18 og E-134. E-18 går fra Svenskegrensen ved Ørje, gjennom Oslo og langs kysten via nedre Telemark til Kristiansand. E-134 strekker seg fra Drammen via Øvre Telemark til Karmøy på Vestlandet.

Reisen hit - med tog og buss

Jernbanetilbudet omfatter Sørlandsbanen med Nordagutu og Bø som sentrale stasjoner og Vestfoldbanen fra Oslo/Drammen til Porsgrunn med Bratsbergbanen videre til Skien. Et godt utbygd ekspressbussnett dekker innfarten til alle deler innad i fylket. Telemark Bilruter frakter deg rundt i fylket med buss. 

Søk overnatting

kategori:
Sted:

Søk ting å gjøre

kategori:
Sted:
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

kategori:
Sted:
Navn / nøkkelord:
Datoer

Mat og drikke

kategori:
Sted:
Navn / nøkkelord:

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av