For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Other Websites

Sign up - Contact

Nyhetsbrev - Kontakt

Sykling i Vrådal

Vrådal ligger på sykkelruten for Telemarkskanalen, Vrådal er aktuell som sykkeldestinasjon for de som vil trene! Sykkelklubber er glad i og arrangere treningsleirer nettopp her. 

Straand Hotel Vrådal.

Vrådal - på vei langs kanalen eller med sykkelen som treningsapparat

Sykkelruta for Telemarkskanalen går gjennom Vrådal på vei fra Dalen og nedover mot Lunde og Ulefoss. Mange overnatter i Vrådal på tur langs denne ruta.

Quality Straand Hotel som ligger i Vrådal er en Syklist Velkommen bedrift og tar vare på både deg og sykkelen. 

Lokalt i Vrådal finnes også noen fine sykkelturer som passer til en ettermiddagstur. Eller ta med lunsjen og sykle utover langs vannet på bilfri grusvei. Her finner du mange idylliske steder å stoppe og noen fine badeplasser.

Vrådal ligger i et område med mange muligheter for litt lengre sykkelturer og er derfor flott egnet til trening. Et opphold i Vrådal på noen dager passer perfekt for sykkelklubber som vil på treningsleir. Det er et rikt utvalg av muligheter for rundturer. Ta runden til Fyresdal og Treungen, sykle mot Dalen og deretter Hardangervidda, eller på bakkete og svingete veier mot Drangedal. Det er ikke noe problem å finne overnatting i Vrådal, enten det er bare deg og sykkelen eller en hel gruppe. Her er både hotell, hytter og leilighetshotell med fellesarealer. 

Downhill Vrådal.

I Vrådal finnes også muligheter til å sykle downhill og i terreng. Flotte fjellområder med svaberg, lyng og variert kupering gir artige utfordringer. Det best egnede området ligger ved Vrådal Panorama Skisenter. Kjør til toppen av fjellet (bomvei med kortbetaling) og du har mange muligheter i flott natur fremfor deg.

Søk overnatting

kategori:
Sted:

Søk ting å gjøre

kategori:
Sted:
Navn / nøkkelord:

Søk hva skjer

kategori:
Sted:
Navn / nøkkelord:
Datoer

Mat og drikke

kategori:
Sted:
Navn / nøkkelord:

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av

Ikke gå glipp av