Utforsk Telemark

English

Norsk

Sommarutstilling med Sverre Bjertnæs og Ingeborg Stana

TypeMuseumsarrangement

Nedre Såtehov 4, 3864, Rauland
Sverre Bjertnæs og Ingeborg Stana stiller ut på Skinnarlandsamlinga.

Om

Årets sommarutstilling på Skinnarlandsamlinga i Rauland viser grafikk av kunstnaren Sverre Bjertnæs og måleri og grafikk signert Ingeborg Stana.

Ingeborg Stana er billedkunstnar og professor i visuell kunst ved Institutt for estetiske fag på OsloMet – Oslo Metropolitan University. Ho har ein Master of Arts frå Kunsthøgskolen i Oslo (tidl. Statens kunstakademi) og Accademia di Belle Arti a Firenze (Det statlege kunstakademiet i Firenze). Stana arbeider på tvers av tradisjonelle og samtidige medier, samstundes som ho forskar på kreativitet og estetiske læringsprosessar. 

Sverre Bjertnæs har sin utdanning frå Kunstakademiet i Oslo og Duch Art Institute i Nederland. Han har i løpet av karriera blitt ein ettertrakta kunstnar i Noreg men óg gjort seg bemerka på den internasjonale kunstscena. Bjertnes gjekk tidleg i lære hjå nokon av Noregs mest kjente figurative kunstnarar: Tore Bjørn Skjølsvik (1989-93) og Odd Nerdrum (1993-94). 
 

Tidspunkt for opning: kl. 18.00 laurdag 24. juni.

Utstillinga er tilgjengeleg i museets opningstider; tirsdag til sundag kl. 11.00 - 17.00, i perioden 25. juni til 15. august.

Velkomen til opning!

TripAdvisor

Kart

Kontakt

35069090

Åpningstider

Skinnarlandsamlinga: Sommarutstillinga 2023 (24 Jun 2023 - 15 Aug 2023)

Ikke gå glipp av