Utforsk Telemark

EN

NO

Oppdag vintereventyret i verdensarvbyen Notodden

 1. Heddal stavkirke en vinterkveld og Nordlys
  Bli med inn i Norges største stavkirke, Heddal Stavkirke, den vakreste av dem alle! Du finner den i Notodden, Telemark.
  1. dronebilde fra Bok og Blueshuset
   Bok & Blueshuset er Notoddens kulturhus. På Bok & Blueshuset finner du blant annet kino, kafe/restaurant, konsertscene, bibliotek og turistinformasjon.
  2. par på Verdensarvsenteret i Notodden
   Et besøk på Verdenarvsenteret Rjukan-Notodden industriarv gjør deg bedre kjent med begivenhetene som gav Notodden og Rjukan en plass på UNESCOs verdensarvliste.
   1. skiløypene på Grønkjær skisenter i Notodden
    Grønkjær Skisenter er et sommer- og vinteranlegg. Senteret tilbyr om vinteren løyper for alle, enten du er "racer" eller mosjonist.
   2. mann går tur om vinteren
    6 km lang tursti på Tinnemyra med flere flotte rasteplasser, fiske muligheter og badeplasser om sommeren.
   3. par på Dugg Sauna i Notodden
    Dugg Sauna er en flytende badstue som ligger ved gjestebrygga i Notodden med en fantastisk utsikt over Heddalsvatnet og fjellene i sør.
   1. hytte fra Bolkesjø en vinterkveld
    Bolkesjø Gaard er en familiedrevet gård ved foten av Blefjell i Telemark, omgitt av skoger og innsjøer, med flotte turløyper og gode fiske- og bademuligheter.
   2. Brattrein Hotel vinter kveld
    Brattrein Hotell er et intimt hotell like utenfor Notodden sentrum. Hotellet er omgitt av en egen park og tilbyr fasiliteter for møter og arrangement.
   3. fisk
    Stasjonen Kafé – midt i verdensarven Hydroparken. Her får du servert bakeriprodukter, kaker og mat, fra eget profesjonelt bakeri, konditori og kjøkken.