Utforsk Telemark

EN

NO

Velkommen til Gautefall og Drangedal - opplevelser hele året!

 1. Gautefall skisenter
  Gautefall skisenter er et av Telemarks største og ligger sentralt i Sør-Norge. Skisenteret finner du på Gautefallheia mellom Drangedal og Nissedal/Treungen.
 2. mann i organge jakke med sekk på ryggen, på skitur i snølandskap. snø hengene tungt på trærne
  Gautefall Event tilbyr snøscooterkjøring, trugeturer, kanefart, stisykling og klatring i fantastisk natur for deg som ønsker opplevelser utenom det vanlige.
 3. løypemaskin med fargerik himmel
  Drangedal byr på lange, korte og tilrettelagte merkede stier. Fotturer i spektakulære Himmelriket med svafjell anbefales. Det spesielle landskapet av nedslipt og marmorert granitt er en opplevelse utenom det vanlige.
 4. I Drangedal finner du mange gode serveringssteder. En oversikt over kafeer og restauranter med kontaktinformasjon ser du her.
 5. Her finner du en oversikt over arrangement, festivaler, konserter og events som finner sted i Drangedal gjennom hele året.
 6. Her finner du forskjellige overnattingstilbud i Drangedal fra hytter i skogen og ved vannet til koselige glampingtelt.
 7. gruppe med damer som driver med yoga
  Hos Yogalåva på Sørter Gård på Neslandsvatn i Drangedal blir du invitert inn i en verden av avspenning og avslappende massasjer.
 8. biathlon løype på Gautefall i mørket, lyssatt
  Gautefall Biathlon er et av Norges flotteste helårs skiskytteranlegg. Her får du treningsglede året rundt i den 4,3 km lange lysløypa.
 9. Her finner du en oversikt over butikker i Drangedal.

Velkommen til Gautefall og Drangedal!

Utvalgte arrangementer

 1. NM i skiskyting i på Gautefall Biathlon

  Hvor kan jeg finne

  1. Overnatting
  2. Attraksjoner
  3. Mat og Drikke
  4. Vandring
  5. Aktiviteter
  Vis kart

  Hva skjer i Drangedal