Utforsk Telemark

EN

NO

Velkommen til Gautefall og Drangedal - opplevelser hele året!

 1. Skisenteret/skistedet på Gautefall er et av Telemarks største, og ligger sentralt i Sør-Norge på Gautefallheia, mellom Drangedal og Nissedal/Treungen.
 2. Gautefall Event tilrettelegger og gjennomfører arrangementer i fantastisk natur for deg som ønsker en opplevelse utenom det vanlige.
 3. løypemaskin med fargerik himmel
  Drangedal byr på lange, korte og tilrettelagte merkede stier. Fotturer i spektakulære Himmelriket med svafjell anbefales. Det spesielle landskapet av nedslipt og marmorert granitt er en opplevelse utenom det vanlige.
 4. I Drangedal finner du mange gode serveringssteder. En oversikt over kafeer og restauranter med kontaktinformasjon ser du her.
 5. Her finner du en oversikt over arrangement, festivaler, konserter og events som finner sted i Drangedal gjennom hele året.
 6. Her finner du forskjellige overnattingstilbud i Drangedal fra hytter i skogen og ved vannet til koselige glampingtelt.
 7. Hos Yogalåva på Sørter Gård på Neslandsvatn i Drangedal blir du invitert inn i en verden av avspenning og avslappende massasjer.
 8. lysløyper på Gautefall biathlon om vinteren
  Gautefall Biathlon er et av Norges flotteste helårs skiskytteranlegg. Her får du treningsglede året rundt i den 4,3 km lange lysløypa.
 9. Her finner du en oversikt over butikker i Drangedal.

Velkommen til Gautefall og Drangedal!

Utvalgte arrangementer

 1. logo med briller og tekst
  Gjør deg klar for et av landets beste hyllestshow, og nyt låter som Saturday Night’s Alright For Fighting,
  1. 20 Nov 2022
 2. Musikkbandet The Dogs
  1. 11 Mar 2022

Hvor kan jeg finne

 1. Overnatting
 2. Attraksjoner
 3. Mat og Drikke
 4. Vandring
 5. Aktiviteter
Vis kart

Hva skjer i Drangedal

Hold kontakten... Lik Visit Gautefall på Facebook