Utforsk Telemark

EN

NO

Velkommen til Gautefall og Drangedal - opplevelser hele året!

 1. Lama fra Hulfjell familiepark
  Hulfjell er en idyllisk familiegård ved innsjøen Toke. Her kan du oppleve mange herlige dyr, forskjellige aktiviteter og Norges største vannpark.
 2. gruppe jenter sykler på Gautefall
  Slående natur, idylliske vann og badeplasser, via ferrata, flotte vandre- sykkelopplevelser hele året gjennom og skiaktiviteter om vinteren gjør Gautefall til det rette stedet for deg som liker å være aktiv ute i naturen.
 3. Veteranvogntreff på Gautefall Bygdetun
  Reiser du rundt i Drangedal finner du mange spennende attraksjoner som for eksempel Drangedal bygdetun, Hulfjell gård med Norges største vannpark eller turistbåten Tokedølen blant flere.
 4. utsikt fra hytte på vinter
  Her finner du forskjellige overnattingstilbud i Drangedal fra hytter i skogen og ved vannet til koselige glampingtelt.
 5. Neslandsvatn på Gautefall
  Drangedal har mange fine og varierte badesteder som innbyr til kos og hygge. Med en strandlinje på 185 km og utallige øyer og kiler er Tokevannet et eldorado for alle badelystne.
 6. tur til Himmelrike på Gautefall
  Drangedal byr på lange, korte og tilrettelagte merkede stier. Fotturer i spektakulære Himmelriket med svafjell anbefales. Det spesielle landskapet av nedslipt og marmorert granitt er en opplevelse utenom det vanlige.
 7. mat på restaurant
  I Drangedal finner du mange gode serveringssteder. En oversikt over kafeer og restauranter med kontaktinformasjon ser du her.
 8. De Lillos konsert på Tokestua i Drangedal
  Her finner du en oversikt over arrangement, festivaler, konserter og events som finner sted i Drangedal gjennom hele året.

Velkommen til Gautefall og Drangedal!

Utvalgte arrangementer

 1. Foto er henta fra Drangedal Historielags bildesamling og viser Høidalsfurua i skogen, felt i 1929. Høidalsfurua blei i 2023 flytta fra Planteskulen på Gvarv til Drangedal bygdetun.
  Da kommer vårens utgave av hyggekveld. Drangedal Skogeierlag og Drangedal bygdetunlag inviterer til en uhøytidelig hyggekveld i Nystue på bygdetunet.
  1. scene fra "Fucking bygda"
   Miriam (25) lever et utsvevende liv i Oslo med et lite vellykket mål om å slå gjennom som samtidskunstner.
   1. 21 Apr 2024
  2. plakat til "In everyway Eagels"
   Denne kvelden vies fullt og helt til en hyllest til supergruppa Eagles. – Bandet som er TIDENES mestselgende foran andre giganter som Beatles,
   1. 26 Apr 2024

  Hvor kan jeg finne

  1. Overnatting
  2. Attraksjoner
  3. Mat og Drikke
  4. Vandring
  5. Aktiviteter
  Vis kart

  Hva skjer i Drangedal