Utforsk Telemark

EN

NO

Velkommen til Gautefall og Drangedal - opplevelser hele året!

 1. lama på Hulfjell gård i Drangedal
  Hulfjell er en idyllisk familiegård ved innsjøen Toke. Her kan du oppleve mange herlige dyr, forskjellige aktiviteter og Norges største vannpark.
  1. 3 damer som sykler på Gautefallheia
   Slående natur, idylliske vann og badeplasser, via ferrata, flotte vandre- sykkelopplevelser hele året gjennom og skiaktiviteter om vinteren gjør Gautefall til det rette stedet for deg som liker å være aktiv ute i naturen.
  2. Veteranvogntreff på Gautefall Bygdetun
   Reiser du rundt i Drangedal finner du mange spennende attraksjoner som for eksempel Drangedal bygdetun, Hulfjell gård med Norges største vannpark eller turistbåten Tokedølen blant flere.
  3. Overnatting
   Her finner du forskjellige overnattingstilbud i Drangedal fra hytter i skogen og ved vannet til koselige glampingtelt.
  4. Hos Yogalåva på Sørter Gård på Neslandsvatn i Drangedal blir du invitert inn i en verden av avspenning og avslappende massasjer.
  5. badeplass i Drangedal med sandstrand og lekeplass
   Drangedal har mange fine og varierte badesteder som innbyr til kos og hygge. Med en strandlinje på 185 km og utallige øyer og kiler er Tokevannet et eldorado for alle badelystne.
  6. Turer
   Drangedal byr på lange, korte og tilrettelagte merkede stier. Fotturer i spektakulære Himmelriket med svafjell anbefales. Det spesielle landskapet av nedslipt og marmorert granitt er en opplevelse utenom det vanlige.
  7. I Drangedal finner du mange gode serveringssteder. En oversikt over kafeer og restauranter med kontaktinformasjon ser du her.
  8. Her finner du en oversikt over arrangement, festivaler, konserter og events som finner sted i Drangedal gjennom hele året.

  Velkommen til Gautefall og Drangedal!

  Utvalgte arrangementer

  1. logo med briller og tekst
   Gjør deg klar for et av landets beste hyllestshow, og nyt låter som Saturday Night’s Alright For Fighting,
   1. 20 Nov 2022

  Hvor kan jeg finne

  1. Overnatting
  2. Attraksjoner
  3. Mat og Drikke
  4. Vandring
  5. Aktiviteter
  Vis kart

  Hva skjer i Drangedal

  Hold kontakten... Lik Visit Gautefall på Facebook