Utforsk Telemark

EN

NO

Velkommen til Gautefall og Drangedal - opplevelser hele året!

 1. jente mater en esel på Hulfjell familiepark
  Hulfjell er en idyllisk familiegård ved innsjøen Toke. Her kan du oppleve mange herlige dyr, forskjellige aktiviteter og Norges største vannpark.
  1. 3 personer stisykling Gautefall utsikt
   Slående natur, idylliske vann og badeplasser, via ferrata, flotte vandre- sykkelopplevelser hele året gjennom og skiaktiviteter om vinteren gjør Gautefall til det rette stedet for deg som liker å være aktiv ute i naturen.
  2. Attraksjoner
   Reiser du rundt i Drangedal finner du mange spennende attraksjoner som for eksempel Drangedal bygdetun, Hulfjell gård med Norges største vannpark eller turistbåten Tokedølen blant flere.
  3. 2 jenter som klatrer via ferrata på Gautefall
   Via ferrata på Gautefall. Flott løype med både vandring og klatring. Hvor man går i 30 minutter, klatrer i ca. 1 time og går tilbake ca. 30 minutter.
  4. hagen til Ski Lodge Gautefall med vann og blomster
   Her finner du forskjellige overnattingstilbud i Drangedal fra hytter i skogen og ved vannet til koselige glampingtelt.
  5. badeplass i Drangedal med sandstrand og lekeplass
   Drangedal har mange fine og varierte badesteder som innbyr til kos og hygge. Med en strandlinje på 185 km og utallige øyer og kiler er Tokevannet et eldorado for alle badelystne.
  6. tur til Himmelrike på Gautefall
   Drangedal byr på lange, korte og tilrettelagte merkede stier. Fotturer i spektakulære Himmelriket med svafjell anbefales. Det spesielle landskapet av nedslipt og marmorert granitt er en opplevelse utenom det vanlige.
  7. mat på restaurant
   I Drangedal finner du mange gode serveringssteder. En oversikt over kafeer og restauranter med kontaktinformasjon ser du her.
  8. De Lillos konsert på Tokestua i Drangedal
   Her finner du en oversikt over arrangement, festivaler, konserter og events som finner sted i Drangedal gjennom hele året.

  Velkommen til Gautefall og Drangedal!

  Utvalgte arrangementer

  1. Abid Raja i blå dress og gult slips
   Et åpenhjertig foredrag om Abid Rajas turbulente klassereise, hans mangeårige kamp for kjærligheten og den smertefulle frigjøringen fra skam, skyld og utenforskap.
   1. 22 Sep 2023
  2. bilde av Bjørn Tomren, sittende med bena i kryss, sort dress og slips
   Med sitt unike utrykk og sin enestående formidlingsevne har Tomren på kort tid rukket å bli folkeeie, og har blitt omtalt som «den kuleste artisten i Stjernekamp gjennom tidene».
   1. 27 Oct 2023
  3. plakat jam i Tokestua
   Nå er det endelig klart for Jam i Tokestua igjen!
   1. 25 Nov 2023

  Hvor kan jeg finne

  1. Overnatting
  2. Attraksjoner
  3. Mat og Drikke
  4. Vandring
  5. Aktiviteter
  Vis kart

  Hva skjer i Drangedal