Utforsk Telemark

EN

NO

Aktiviteter

 1. 2 på rulleski på Gautefall biathlon
  Gautefall Biathlon er et av Norges flotteste helårs skiskytteranlegg. Her får du treningsglede året rundt i den 4,3 km lange lysløypa.
 2. 3 personer stisykling Gautefall utsikt
  Det finnes mange flotte sykkelstier i Drangedal. Området rundt Gautefall er et eldorado for stisyklister. Her finnes det et bred utvalg av stier i forskjellige vanskelighetsgrad.
 3. fjellformasjoner, svafjell med blå himmel. Grønn skog med trær og grønn mark
  Drangedal byr på lange, korte og tilrettelagte merkede stier. Fotturer i spektakulære Himmelriket med svafjell anbefales. Det spesielle landskapet av nedslipt og marmorert granitt er en opplevelse utenom det vanlige.
 4. gruppe klatrer Via Ferrata på Gautefall
  Via ferrata på Gautefall. Flott løype med både vandring og klatring. Hvor man går i 30 minutter, klatrer i ca. 1 time og går tilbake ca. 30 minutter.
 5. fiskestang
  Drangedal består av en mengde flotte fiskevann, fra innsjøen Toke til små vann helt opp til Gautefall. Mange av vannene er kultiverte og det er bra med fisk av flere slag. Ørret er nok mest populært, og den det fiskes mest av.
 6. badeplass i Drangedal med sandstrand og lekeplass
  Drangedal har mange fine og varierte badesteder som innbyr til kos og hygge. Med en strandlinje på 185 km og utallige øyer og kiler er Tokevannet et eldorado for alle badelystne.
 7. jente mater en esel på Hulfjell familiepark
  Hulfjell er en idyllisk familiegård ved innsjøen Toke. Her kan du oppleve mange herlige dyr, forskjellige aktiviteter og Norges største vannpark.
  1. 17 Jun 202313 Aug 2023
  2. 18 Aug 202327 Aug 2023
  3. 2 Jun 202311 Jun 2023
 8. Tokedølen ligger på brygga om kvelden
  Bli med MS Tokedølen på en sightseeingtur på Tokevannet i Drangedal. Båten går i faste ruter søndager i sommerferien.