Utforsk Telemark

EN

NO

 • Ting å gjøre

Søk ting å gjøre

Type:
Navn:

Søk ting å gjøre

Type:
Navn:

Ting å gjøre

Opplevelser du bør få med deg

 1. Veteranvogntreff på Gautefall Bygdetun
  Reiser du rundt i Drangedal finner du mange spennende attraksjoner som for eksempel Drangedal bygdetun, Hulfjell gård med Norges største vannpark eller turistbåten Tokedølen blant flere.
 2. little girl in front of the water park at Hulfjell family park
  I Telemarks eneste utendørs flytende vannpark, Hulfjell vannpark i Drangedal, er det vannsprut og action som gjelder. En annerledes park uten kø og stress.
  1. 17 Jun 202313 Aug 2023
  2. 18 Aug 202327 Aug 2023
  3. 3 Jun 202311 Jun 2023
 3. barn rider på hester
  Hulfjell er en idyllisk familiegård ved innsjøen Toke. Her kan du oppleve mange herlige dyr, forskjellige aktiviteter og Norges største vannpark.
  1. 17 Jun 202313 Aug 2023
  2. 18 Aug 202327 Aug 2023
  3. 2 Jun 202311 Jun 2023
 4. Turer
  Drangedal byr på lange, korte og tilrettelagte merkede stier. Fotturer i spektakulære Himmelriket med svafjell anbefales. Det spesielle landskapet av nedslipt og marmorert granitt er en opplevelse utenom det vanlige.
 5. 3 damer som sykler på Gautefallheia
  Det finnes mange flotte sykkelstier i Drangedal. Området rundt Gautefall er et eldorado for stisyklister. Her finnes det et bred utvalg av stier i forskjellige vanskelighetsgrad.
 6. badeplass i Drangedal med sandstrand og lekeplass
  Drangedal har mange fine og varierte badesteder som innbyr til kos og hygge. Med en strandlinje på 185 km og utallige øyer og kiler er Tokevannet et eldorado for alle badelystne.
 7. Tokedølen ligger på brygga om kvelden
  Bli med MS Tokedølen på en sightseeingtur på Tokevannet i Drangedal. Båten går i faste ruter søndager i sommerferien.
 8. fiskestang
  Drangedal består av en mengde flotte fiskevann, fra innsjøen Toke til små vann helt opp til Gautefall. Mange av vannene er kultiverte og det er bra med fisk av flere slag. Ørret er nok mest populært, og den det fiskes mest av.
 9. kanopadling Gautefall
  Innsjøen Toke, som dekker store deler av Drangedal kommune, er et eldorado for padleinteresserte. Her finnes det mange mil med vann. Fra Toke brygge kan du padle til Oseid, til Rørholt i Bamble eller til og med til Lundereid i Kragerø