Utforsk Telemark

English

Norsk

Topp 5 attraksjoner

 1. Historisk sentrum med sjarmerende trehusbebyggelse og smale smau, koselige restauranter/kafeer, gallerier og unike shoppingmuligheter.
  Historisk sentrum med sjarmerende trehusbebyggelse og smale smau, koselige restauranter/kafeer, gallerier og unike shoppingmuligheter.
 2. Vakker skjærgård - nyt den til fots, med sykkel, i kajakk, med egen båt, eller opplev det flotte landskapet på en skjærgårdstur med fergen M/F Kragerø. Turen er nydelig en glitrende sommerdag eller en fargerik høstdag, og fascinerende når sola speiler seg i snø og is.
  Vakker skjærgård - nyt den til fots, med sykkel, i kajakk, med egen båt, eller opplev det flotte landskapet på en skjærgårdstur med fergen M/F Kragerø. Turen er nydelig en glitrende sommerdag eller en fargerik høstdag, og fascinerende når sola speiler seg i snø og is.
 3. Jomfruland nasjonalpark
  Velkommen inn i naturen. Jomfruland nasjonalpark er på 117 000 mål og omfatter produktive sjøområder, rikt naturmangfold og vakre landskap. Parken er 27 kilometer lang og ligger på den ytre delen av kysten i Kragerø. En stor del av arealet er sjø og sjøbunn. Deler av Jomfruland og Stråholmen, Stangnes på fastlandet og 160 holmer utgjør landarealet.
 4. Kragerø har en rik historie som kunstnerby og er en inspirasjonskilde for mange kunstnere, kanskje også for deg?
  «Perlen blant Kystbyene» kalte maleren Edvard Munch byen vår. «Denne byen burde males!» sa Christian Krohg da han var på besøk i Kragerø. Kragerø har en rik historie som kunstnerby. Lyset her ved kysten, naturen og menneskene, den spesielle atmosfæren er en inspirasjonskilde for mange kunstnere, kanskje også for deg?
 5. Nyt fantastisk utsikt over skjærgården eller Kragerø sentrum!
  Nyt storslagen utsikt over skjærgården eller byen på Kragerøs mange utsiktspunkter, som også er fine turmål. Steinmann utsiktspunkt ligger kun et steinkast fra Kragerø sentrum og er vel verdt et besøk når du er i byen. Et panoramabilde eller en selfie herfra bør ikke mangle i fotogalleriet ditt!