Utforsk Telemark

English

Norsk

 • Overnatting

 • Ting å gjøre

 • Hva skjer

 • Mat og drikke

Søk overnatting

Type:
Sted
Navn:

Søk ting å gjøre

Type:
Sted
Navn:

Søk hva skjer

Datoer
Type:
Sted
Navn:

Søk Mat og drikke

Type:
Sted
Navn:

Søk overnatting

Type:
Sted
Navn:

Søk ting å gjøre

Type:
Sted
Navn:

Søk hva skjer

Datoer
Type:
Sted
Navn:

Søk Mat og drikke

Type:
Sted
Navn:

Søk vandring

Type:
Sted:
Sted
Navn:

Praktisk informasjon

 1. Kragerø og bærekraft
  Kragerø er stolt innehaver av ´merket for bærekraftig reisemål´. Prosessen startet i mars 2020. Denne sertifiseringen er en viktig milepæl i reiselivsarbeidet i kommunen. Å være et Bærekraftig Reisemål er i dag nesten en forutsetning for å lykkes i reiselivssammenheng. Det er viktig at reiselivet bidrar positivt til lokalsamfunnet når det kommer til sysselsetting, bevaring av naturen og den lokale kulturen. Les mer her.
 2. Besøke Kragerø med bil
  Nyttig informasjon om parkering for deg som besøker Kragerø med bil.
 3. Reis kollektivt til og i Kragerø
  Nyttig informasjon om hvilke muligheter som finnes for å reise kollektivt til og i Kragerø.
 4. Skjærgården for alle
  En av naturens største skatter her i Kragerø er skjærgården vår. Her inngår både Skjærgårdsparken, Jomfruland nasjonalpark, Geoparken og Utvalgte Kulturlandskap for jordbruket (UKL) Jomfruland og Stråholmen. Sammen bruker vi skjærgården, og sammen må vi ta vare på den slik at våre kommende generasjoner kan ha like mye glede av den, som vi har i dag! Les mer her.
 5. Spis lokalt - Lokalmat fra Kragerø
  Lokalmat handler om lokal matkultur og historie, det handler også om lokal verdiskapning, bærekraft, klima og miljø. Vi ønsker å synliggjøre hvilket mangfold vi har av kortreiste råvarer og produkter/videreforedlede produkter i Kragerø kommune og har derfor laget en fin oversikt til deg som du finner her.
 6. De beste teltplassene
  Nyttig informasjon om telting med oversikt over fine fricamp teltplasser i Kragerø.
 7. De beste badeplassene
  Konkrete forslag til sentrumsnære badeplasser, badeplasser i den indre skjærgården vår som ved Hellefjorden og badeplasser ute ved kysten på Levangsheia. Velg ditt favoritt badested!
 8. Plastrydding i skjærgården og langs kysten
  Bidra til bevaring av dyrelivet og vår vakre og unike natur ved å gjøre en innsats for miljøet. Plukk plast i området der du ferierer, eller ta med deg familie, venner, dine arbeidskollegaer m.m.for en hyggelig ryddedugnad ute i skjærgården eller langs kysten. Din innsats nytter!