For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies
Utforsk Telemark

English

Norsk

 • Overnatting

 • Ting å gjøre

 • Hva skjer

 • Mat og drikke

Søk overnatting

Type:
Sted
Navn:

Søk ting å gjøre

Type:
Sted
Navn:

Søk hva skjer

Datoer
Type:
Sted
Navn:

Søk Mat og drikke

Type:
Sted
Navn:

Søk overnatting

Type:
Sted
Navn:

Søk ting å gjøre

Type:
Sted
Navn:

Søk hva skjer

Datoer
Type:
Sted
Navn:

Søk Mat og drikke

Type:
Sted
Navn:

Søk vandring

Type:
Sted:
Sted
Navn:

 1. Hjelp oss til å bli bedre! Vi ønsker å utvikle Kragerø til et enda bedre og mer bærekraftig reisemål, og trenger din hjelp for å kartlegge hva våre gjester syntes om Kragerø!
 2. Vi gleder oss til en sommer med sol, sjø, god mat og godt lag i Kragerø! I år må vi likevel være oppmerksomme på at vi alle gjør vårt for å begrense spredning av coronaviruset. Det kan være lett å glemme, men skal vi kunne fortsette å nyte alt det gode Kragerø har å by på gjennom sommeren, og etterpå, så er det helt nødvendig.
 3. Kunstnerbyen Kragerø
  En inspirasjonskilde for mange kunstnere og kanskje også for deg?
 4. Kragerø sentrum
  Mye å tilby året rundt!

Velkommen til Kragerø

Utvalgte høydepunkter

 1. På sykkeltur i skjærgården
  Øyer, holmer og skjær som perler på en snor! I nedre del av Telemark ligger Kragerø med sin fantastiske skjærgård. Kragerø er del av Nasjonal sykkelrute nr.1.
 2. Junior Camp 2014
  Spill golf på en av Skandinavias flotteste golfbaner! Omgitt av skog og svaberg er Kragerø Golfbane en av Norges mest særegne 18-hulls baner. Her finnes det også Korthullsbane 6 hull, Minigolfbane, tennisbaner, godt merkede turløyper i flott terreng.
 3. Visste du at noen av Munchs mest kjente verk er malt i Kragerø? Gå en tur gjennom Kragerøs gater i Munchs fotspor og besøk stedene der han fant inspirasjon til sin kunst. Du finner plater med tekst og bilde langs ruten.
 4. Kragerø skatepark
  Skateparken ble ferdigstilt våren 2020, og er blant sør-Norges flotteste skateparker. Her kan små og store boltre seg med skateboard, sykkel, sparkesykkel m.m. Det er helt gratis å bruke parken.
  1. 1 Jan 202031 Dec 2020
 5. Kart over pick up points for levering i Kragerø Skjærgård
  Fra 23. juni - 21. august kan du få varer levert til 'pick up points' i skjærgården! Varene bestilles på mail, senest innen kl. 12 dagen før. Husk å bekrefte hvilket pick-up point du ønsker å hente fra. Varene forhåndsbetales med Vipps, og levering skjer på tirsdag og fredag mellom kl. 16 og 17:30. Pris for frakt kan variere men anslagsvis 300 kr.
 6. Nytt av sesongen er enda flere sykkelstier i topp standard på Kragerø Resort. Ta med deg sykkelen og venner eller familie for en aktiv og spennende opplevelse. Prøv en av de tekniske singletrackene over svaberg, gjennom skogen, eller bredere stier som passer hele familien – valget er ditt.
  1. 1 Jan 201931 Dec 2019
 7. Campingplass i naturskjønne omgivelser ved Hellefjorden, ca. 6 km. fra Kragerø sentrum. Gode bade- og turmuligheter. Oppvarmet saltvannsbasseng, stor lekeplass og flott sandstrand.

Utsøkte tilbud

Velkommen til Mikrohyttene

Velkommen til Mikrohyttene

Unn deg en unik hytteopplevelse i naturen. Nå også den hobbitinspirerte hytta Torv som er for hele familien!

Pris

Pris fraNOK 990,00 Pr. person

Inspirasjon

Padling i Kragerø

Padling i Kragerø

Kragerø med sine mange småvann og en fantastisk skjærgård er et eldorado for padleentusiaster og byr på et variert terreng.

Stråholmen

Stråholmen

Ytterst i Kragerøskjærgården, vendt ut mot Skagerrak i øst og som vern mot havet for innsiden, finner vi en eksotisk liten øy kalt…

Stangnes er et populært turmål

Stangnes

Stangnes ved Levang er et av Kragerøs fineste friområder med glattskurte svaberg og badeplasser. Gjennom sommeren serveres kaffe og…

Hvor kan jeg finne...

Hva skjer

Hold kontakten... Lik Visit Kragerø på Facebook
Følg @VisitKragerø på Instagram