For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Other Websites

Sign up - Contact

Nyhetsbrev - Kontakt

Foredrag med Knut Langeland

Address

Hotellvegen 33
3880 Dalen

Email

Telephone

Tlf: 35 07 90 00

Website

Foredrag med Knut Langeland

Om

Dalen Hotel

Torsdag 7. juni kl. 18.30 – 21.00
Pris:135.- p.p
Victoriasalen på Dalen Hotel.
Plasser: 45. (obligatorisk påmelding)
35 07 90 00 eller post@dalenhotel.no

Velkommen på foredrag med Knut Langeland i Victoria rommet på Dalen Hotel.
Det fortelles om hageplanter, blomst og relevante ting som en bør tenke på under gjenskapning av hager. Vi på Dalen Hotel skal i 2018 og framover legge mye tid på å skape en hage som representerer alt det vi står for, og dette er bare begynnelsen. 

Det blir avsatt god tid til spørsmål, kaffe, frukt og kake samt omvisning i hagen. 

Velkommen til oss!


Hageplantene som har vært dyrket i Norge kommer fra mange forskjellige steder i verden, og mange har gjennomgått en sterk foredling før de kom inn i hagene. Hageplantene er med på å skape en vakker og trygg ramme rundt menneskelig aktivitet og er en viktig del av kulturarven. De er med på å gi en opplevelse av skjønnhet og mening i hverdagen, og folk knytter seg til sterkt til noen planter, særlig slike som de opplevde i sin ungdom.

Vi kan ikke ta verken planter eller hager for gitt i vår omskiftelige verden. Plantene må tas vare på ved at noen dyrker dem, og hagene kan bare opprettholdes ved at de blir stelt. I de siste decennier har mange hager gjennomgått en sterk forenkling, ofte i flere omganger. I den forbindelse mister hagene lett både sitt opprinnelige uttrykk og funksjon. I samme prosess går som regel mange hageplanter tapt.

I ettertid er vi blitt mer klar over hva vi har mistet, og mange gjør en innsats for å gjenskape de rammene som bygningene opprinnelig hørte hjemme i. Da er det nødvendig å vite hvilke planter vi bør bruke og hvordan de bør stelles.

Map & Directions

View Also Around

Opening Times

Dalen Hotel (7 Jun 2018)
DagTider
Thursday18:30