Utforsk Telemark

EN

NO

Aktiviteter i Fyresdal

 1. den nye tretoppveien på Hamaren Aktivitetspark gjennom skogen
  Hamaren Aktivitetspark i Fyresdal er en spektakulær turvei ved Fyresvatn som er universelt utformet og passer for gående, syklende, barnevogner og rullestol.
 2. Utsikt over Fyresvatn
  Igletjønnuten i Fyresdal er en spennende og krevende fjelltur. Fotturen er en rundtur på 10,3 km i høyfjellsterreng og tar 4-5 timer.
 3. Vandreturar Fyresdal tilbyr eit stor utval av vandreløyper gjennom skogane, opp på fjelltoppane og innover heia. Eit stort nettverk av merka stigar med ulik vanskegrad gjer at det finst spanande val for dei fleste som ønskjer og kome seg ut på tur.
 4. Idyllisk hagebyvandring gjennom sjarmerande smågater og gardstun i sentrum av Fyresdal. 3 km rundtur.
 5. gruppe går opp Via Ferrata i Fyresdal
  Via Ferrata Telemark går opp Skrede-fjellet og er egnet for familier og aktive barn ned til en alder fra ca. 6 år.
  1. mann går tur med en hund i Fyresdal
   KREVJANDE TUR med flott utsikt frå toppen.
  2. jente og gutt sykle på gamle vegar
   Sykkelruten fra Fossum til Folkestadbyen tar deg gjennom den flotte naturen i Fyresdal. Sykkelturen er 20 km lang og middels krevende.
  3. Fin fiskefangst
   Fyresdal er rikt på vatn. Med 392 vatn over 10 dekar som dekker om lag 12% av totalarealet i kommunen burde det vere litt å velje mellom for dei som likar å bruke fiskestonga. Fiskekort: Du kan skaffe deg fiskekort anten via sms eller på tradisjonelt vis i forretningar, på bensinstasjonar, turistinformasjonen og på campingplassar.

  Ikke gå glipp av