Utforsk Telemark

EN

NO

Grenland

 1. Opplev skjærgården i Porsgrunn og Bamble
  Skjær og øyer, rolige viker og langstrakte strender, livlige brygger og store smil – rett og slett magisk sommerstemning. Telemarks idylliske skjærgård venter på å bli utforsket - til fots, på to hjul, fra bobilen eller kanskje aller helst fra vannet.
 2. Hva skjer
  Her finner du alle arrangementer for hele Grenland.
 3. Visit Skien
  Velkommen til Skien, kjent som kanalbyen, Ibsenbyen og jazzbyen.
 4. tallerken blir malt på på Porsgrunds porselensfabrik
  Seilskutebyen, Porselensbyen, byen med stolt industrihistorie. Byen ligger idyllisk til, delt i to av elva. Sør i kommunen langs kysten ligger iskrembyen Brevik som oser av gammel historie med trange smug og fine gallerier.
 5. Visit Bamble
  Velkommen til Telemarkskysten og Bamble. Den vakre kystlinjen har et mangfold av strender, svaberg, øyer. Langesund er Telemark´s festival -og konsertby med sine mange konserter og festivaler om sommeren.
 6. 2 som sykler over en bro på kyststien i Bamble
  Her finner du en oversikt over de 10 mest populære opplevelsene i Grenland
 7. Visit Siljan
  Siljan er en jord-og skogbrukskommune, med mange fine fiske- og turområder. Gjennom bygda renner Siljanelva, som er et fint vassdrag for padling.
 8. Spisesteder i Grenland
  Her finner du et utvalg av spisesteder og kafeer.
 9. 2 jenter går langs elva i Porsgrunn
  Opplev en utradisjonell storbyferie med øyhopping, kanaltur og Ibsen escape room. Ta en helgetur til byene i Telemark; Skien og Porsgrunn og kystbyene Brevik og Langesund. Stress ned med en langweekend og få påfyll av energi. Spis også på gode restauranter eller dra på teater og konserter.

  

Ikke gå glipp av