Utforsk Telemark

EN

NO

Velkommen til Vrådal, Kviteseid og Morgedal

Topp 5 attraksjoner

 1. Kviteseid brygge med folk og fontene
  Telemarkskanalen med sine vakre sluseanlegg starter i Skien og ender i Dalen. Bli med på forskjellige dagsturer eller båtturer med overnatting.
 2. Norsk skieventyr i Morgedal.
  Skimuseet i Morgedal formidlar Telemark og Noreg si skihistorie med interaktive utstillingar og fartsfylte filmar. I tillegg er der ein fantastisk vasspark for store og små.
  1. 1 May 202315 Sep 2023
 3. Veteranbåten MS Fram på Nisser i Vrådal
  Veteranbåten M/S Fram seiler sightseeingturer i vakkert øylandskap øverst i Nisser. Båten går i rute 2 – 4 ganger i uken fra mai til oktober.
 4. Kviteseid bygdetun, Vest-Telemark museum.
  Korleis såg ein velståande gard i Vest-Telemark ut for om lag 200 år sidan? Sjå nokre av dei finaste stabbur i heile Telemark! Her er også ei skulpturutstilling etter Gunnar Utsond.
  1. 25 Jun 202315 Aug 2023
 5. gruppe MC-kjører foran stavene fra Telemarksvegen
  HUB Riding i Telemark er motorsykkelopplevelser på svingete veier og spektakulære naturopplevelser. Bo på Straand Hotel og opplev nye ruter hver dag.

Overnattingsmuligheter i Vrådal, Kviteseid og Morgedal

Lindeviki padlehulk og kanocamp Telemarkskanalen

Lindeviki padlehulk og kanocamp Telemarkskanalen

Lindeviki er ein idyllisk leirplass for padlar på Telemarkskanalen med padlehuk, toalett og område for telt.

oversikt over nisser i Vrådal

Vrådal Ferieleiligheter

Vrådal Ferieleiligheter har moderne leiligheter for 4-8 personer. Leilighetene ligger i Vrådal sentrum med storslått utsikt over…

mann og liten gutt foran Lavvo glampingtelt på Morgedal Camping & Lavvo Glamping

Morgedal Camping & Lavvo Glamping

Morgedal Camping & Lavvo Glamping er en idyllisk og fredelig liten campingplass ved Morgedalsvannet i vakre Morgedal - den moderne…

 1. Fjellturer
  Er du glad i turer i naturen, er Vrådal det perfekte stedet å legge vandreturen til. Så her finner du mange og gode vandremuligheter, både korte og mer utfordrende turer.
 2. Attraksjoner
  Vrådal, Kviteseid og Morgedal er kjente for vakker natur og fantastiske skiforhold, men her det også mange spennende attraksjoner og ting å finne på.
 3. familie på sykkeltur
  HUB riding for syklister gir deg muligheten til å bruke Straand Hotel som utgangsbase og sykle varierte og spennende ruter hver dag under oppholdet ditt.
 4. oversiktsbilde av golfbanen til Vrådal Golf
  Vrådal Golfbane er en 9-hulls bane med vakker beliggenhet på en øy i Vrådal. Åpen hver dag mai - september.
 5. Aktiv i naturen
  Vrådal i Kviteseid ligger vakkert til mellom skog og fjell, og de to innsjøene Vråvatn og Nisser. Elsker du å være på vannet, er dette øylandskapet, med sine trange sund og fine svaberg, et paradis for padleturer og forskjellige vannaktiviteter.
 6. Aktiviteter på vannet
  Det flotte øylandskapet på innsjøen Nisser i Vrådal er et paradis for alle som vil ut på vannet. Her kan du padle, prøve fiskelykken, ta en tur med veteranbåten MS Fram eller bade på en av de fine badeplassene.
 7. Hva-skjer i Vrådal, Kviteseid og Morgedal
  «Hva skjer» kalenderen for Vrådal, Kviteseid og Morgedal gir deg oversikt over forskjellige kulturopplevelser som konserter, teater, festivaler, utstillinger, utendørsaktiviteter og andre arrangementer, året rundt.
 8. Turistinfo
  Her finner du en oversikt over turistinformasjonene i Vrådal, Kviteseid og Morgedal hvor de befinner seg, åpningstider og kontaktinformasjon.

Spisesteder i Vrådal, Kviteseid og Morgedal

Karbonadesmørbrød på Handelslaget cafe i Vrådal

Handelslaget Café

Handelslaget Café er et hyggelig café midt i Vrådal sentrum. Her kan du nyte hjemmelaget mat og kaker, ferske smørbrød, espresso kaffe…

mor og barn sitter på restaurant på Straand Hotel

Straand Hotel - Restaurant og bar

Straand hotel er hotellets egen restaurant og er åpen til både til frokost, lunsj og middag. Den holder åpent hele året - også i…

Pandora spansk surdeigsbakeri, indisk linsesuppe, Norsk Skieventyr i Morgedal.

Museumskafé Morgedal

Kafeen på Norsk Skieventyr tilbyr god mat til hyggelege prisar.

Ikke gå glipp av