Utforsk Telemark

EN

NO

Velkommen til Vrådal, Kviteseid og Morgedal

 1. Kviteseid brygge med folk og fontene
  Telemarkskanalen med sine vakre sluseanlegg starter i Skien og ender i Dalen. Bli med på forskjellige dagsturer eller båtturer med overnatting.
 2. Vassparken utanfor Norsk Skieventyr i Morgedal.
  Skimuseet i Morgedal formidlar Telemark og Noreg si skihistorie med interaktive utstillingar og fartsfylte filmar. I tillegg er der ein fantastisk vasspark for store og små.
  1. 1 May 202415 Sep 2024
 3. Veteranbåten MS Fram på Nisser
  Veteranbåten M/S Fram seiler sightseeingturer i vakkert øylandskap øverst i Nisser. Båten går i rute 2 – 4 ganger i uken fra mai til oktober.
 4. Kviteseid bygdetun med loft, bur og Flekstevit-stoga
  Korleis såg ein velståande gard i Vest-Telemark ut for om lag 200 år sidan? Sjå nokre av dei finaste stabbura i heile Telemark! Her er også ei skulpturutstilling etter Gunnar Utsond.
  1. 25 Jun 202415 Aug 2024
 5. gruppe MC-kjører foran stavene fra Telemarksvegen
  HUB Riding i Telemark er motorsykkelopplevelser på svingete veier og spektakulære naturopplevelser. Bo på Straand Hotel og opplev nye ruter hver dag.

Overnattingsmuligheter i Vrådal, Kviteseid og Morgedal

campingbil ved stranden til Kilen Camping en sommerkveld

Kilen Camping

Opplev idyllisk camping ved Flåvann med sandstrand og aktiviteter. Utleiehytter og bobilplasser tilgjengelig. Nær Telemarkskanalen og…

hagen bak Morgedal Hotell

Morgedal Hotel

Velkommen til nyoppussede Morgedal Hotel. Hotellet er et familiehotell, tuftet på godt vertskap. Hotellet varmes opp med ren, grønn…

Hyttene fra Vrådal booking på en vinternatt

Vrådal Booking

Vrådal Booking - leiligheter og hytter i Vrådal sentrum og ved Vrådal Panorama skisenter! Hyttene har plass fra 4 til 12 personer.

 1. Fjellturer
  Er du glad i turer i naturen, er Vrådal det perfekte stedet å legge vandreturen til. Så her finner du mange og gode vandremuligheter, både korte og mer utfordrende turer.
 2. familie på sykkeltur
  HUB riding for syklister gir deg muligheten til å bruke Straand Hotel som utgangsbase og sykle varierte og spennende ruter hver dag under oppholdet ditt.
 3. Attraksjoner
  Vrådal, Kviteseid og Morgedal er kjente for vakker natur og fantastiske skiforhold, men her det også mange spennende attraksjoner og ting å finne på.
 4. Aktiv i naturen
  Vrådal i Kviteseid ligger vakkert til mellom skog og fjell, og de to innsjøene Vråvatn og Nisser. Elsker du å være på vannet, er dette øylandskapet, med sine trange sund og fine svaberg, et paradis for padleturer og forskjellige vannaktiviteter.
 5. Aktiviteter på vannet
  Det flotte øylandskapet på innsjøen Nisser i Vrådal er et paradis for alle som vil ut på vannet. Her kan du padle, prøve fiskelykken, ta en tur med veteranbåten MS Fram eller bade på en av de fine badeplassene.
 6. Hva-skjer i Vrådal, Kviteseid og Morgedal
  «Hva skjer» kalenderen for Vrådal, Kviteseid og Morgedal gir deg oversikt over forskjellige kulturopplevelser som konserter, teater, festivaler, utstillinger, utendørsaktiviteter og andre arrangementer, året rundt.
 7. Turistinfo
  Her finner du en oversikt over turistinformasjonene i Vrådal, Kviteseid og Morgedal hvor de befinner seg, åpningstider og kontaktinformasjon.

Spisesteder i Vrådal, Kviteseid og Morgedal

Lunsj på Kantine til Bjaaland

Kantina til Bjaaland (Museumskafeen i Morgedal)

Ta deg ei pause og nyt deilig mat i kafeen på Norsk Skieventyr - eller kanskje den beste kaffien og «sjavgjort» Italiensk iskrem med…

mor og barn sitter på restaurant på Straand Hotel

Straand Hotel - Restaurant og bar

Straand hotel er hotellets egen restaurant og er åpen til både til frokost, lunsj og middag. Den holder åpent hele året - også i…

Straand Sommerland - servering

Straand Sommerland - servering

Straand Sommerland uteservering hører til Straand Hotel i Vrådal.

Ikke gå glipp av