Utforsk Telemark

EN

NO

Velkommen til Vrådal, Kviteseid og Morgedal

 1. Opplev vintermagien i Vrådal, Kviteseid og Morgedal
  Mange nordmenn «er født med ski på beina» og har et nært forhold til ski og vinteraktiviteter. Hva med å planlegge en flott ski-weekend eller vinterferie til «Skisportens vugge»?
 2. gruppe på 4 på langrenn i Vrådal
  Vrådal har langrennsløyper på fjellet og i skogen, til sammen ca. 40 kilometer med oppkjørte løyper.
 3. dame står foran Sølvsmedtunet i Vrådal om vinteren
  Sølvsmedtunet har butikk med tradisjonelle og moderne smykker, brukskunst og suvenirer samt Nisseloftet i andre etasje med hundrevis av juleting - hele året!
  1. 1 Oct 202321 Jun 2024
  2. 22 Jun 202430 Sep 2024
 4. Panorama badstue i vinter med snø
  Nyt en unik badstueopplevelse i Vrådal med fantastisk utsikt over vannet og Tverrfjell. Du kan booke hele badstua for deg selv i 2 timer.
 5. mat på Bjaaland Bygderestaurant
  Bjaaland Bygderestaurant ligger i lokalene til gamle Olav Bjaalandsmuseet i Morgedal. Fokuset er lokal- og økologisk mat, og all maten lages fra bunnen av.
 6. Norsk Skieventyr om vinteren
  Skimuseet i Morgedal formidlar Telemark og Noreg si skihistorie med interaktive utstillingar og fartsfylte filmar. I tillegg er der ein fantastisk vasspark for store og små.
  1. 1 May 202415 Sep 2024

Overnattingsmuligheter i Vrådal, Kviteseid og Morgedal

Lindeviki padlehuk og kanocamp Telemarkskanalen

Lindeviki padlehuk og kanocamp Telemarkskanalen

Lindeviki er ein idyllisk leirplass for padlar på Telemarkskanalen med padlehuk, toalett og område for telt.

Kilen Camping

Kilen Camping

Idyllisk beliggende ved Flåvann finner du Kilen Feriesenter.  Med en sandstrand som minner om syden og en badetemperatur som vanligvis…

Hyttene fra Vrådal booking på en vinternatt

Vrådal Booking

Vrådal Booking - leiligheter og hytter i Vrådal sentrum og ved Vrådal Panorama skisenter! Hyttene har plass fra 4 til 12 personer.

 1. Fjellturer
  Er du glad i turer i naturen, er Vrådal det perfekte stedet å legge vandreturen til. Så her finner du mange og gode vandremuligheter, både korte og mer utfordrende turer.
 2. Attraksjoner
  Vrådal, Kviteseid og Morgedal er kjente for vakker natur og fantastiske skiforhold, men her det også mange spennende attraksjoner og ting å finne på.
 3. familie på sykkeltur
  HUB riding for syklister gir deg muligheten til å bruke Straand Hotel som utgangsbase og sykle varierte og spennende ruter hver dag under oppholdet ditt.
 4. oversiktsbilde av golfbanen til Vrådal Golf
  Vrådal Golfbane er en 9-hulls bane med vakker beliggenhet på en øy i Vrådal. Åpen hver dag mai - september.
 5. Aktiv i naturen
  Vrådal i Kviteseid ligger vakkert til mellom skog og fjell, og de to innsjøene Vråvatn og Nisser. Elsker du å være på vannet, er dette øylandskapet, med sine trange sund og fine svaberg, et paradis for padleturer og forskjellige vannaktiviteter.
 6. Aktiviteter på vannet
  Det flotte øylandskapet på innsjøen Nisser i Vrådal er et paradis for alle som vil ut på vannet. Her kan du padle, prøve fiskelykken, ta en tur med veteranbåten MS Fram eller bade på en av de fine badeplassene.
 7. Hva-skjer i Vrådal, Kviteseid og Morgedal
  «Hva skjer» kalenderen for Vrådal, Kviteseid og Morgedal gir deg oversikt over forskjellige kulturopplevelser som konserter, teater, festivaler, utstillinger, utendørsaktiviteter og andre arrangementer, året rundt.
 8. Turistinfo
  Her finner du en oversikt over turistinformasjonene i Vrådal, Kviteseid og Morgedal hvor de befinner seg, åpningstider og kontaktinformasjon.

Spisesteder i Vrådal, Kviteseid og Morgedal

gruppe med venner spiser på Bjaaland Bygderestaurant i Morgedal

Bjaaland Bygderestaurant

Bjaaland Bygderestaurant ligger i lokalene til gamle Olav Bjaalandsmuseet i Morgedal. Fokuset er lokal- og økologisk mat, og all maten…

Straand Sommerland - servering

Straand Sommerland - servering

Straand Sommerland uteservering hører til Straand Hotel i Vrådal.

Lunsj på Kantine til Bjaaland

Kantina til Bjaaland (Museumskafeen i Morgedal)

Ta deg ei pause og nyt deilig mat i kafeen på Norsk Skieventyr - eller kanskje den beste kaffien og "sjavgjort" Italiensk iskrem med…

Ikke gå glipp av