Utforsk Telemark

EN

NO

Gautefall Turlag

TypeTurer

Kjosveien 701, 3750, Drangedal
Rønnomnibben mot Bjorvatn /Foto: Knut Åkredalen

Om

Gautefall Turlag har som formål å fremme et aktivt og sikkert,enkelt og naturvennlig friluftsliv i heiområdene rundt Gautefall og Drangedal.

Her finner du en turkalender som viser turene turlaget arrangerer i 2022. På websiden til www.ut.no ligger det mange fine turforslag og turmål i Drangedal. Her finner du en beskrivelse av turen, hvor den starter og et spor på kartet. Turmålet er når du kommer frem til målet, da kan du registerere målet på telefonen i UT appen.

Du kan også følge lister, som inneholder et antall turmål. I Drangedal er det to lister, en med Turer i Drangedall hvor det ligger ca 55 turer.

Gautefall turlag har en liste i samarbeid med Drangedal Sparebank, der har de  har lagt ut 20 turer og dersom du greier 15 av disse turene får du en premie fra banken. Unger som ikke har egen mobil kan registerer dette på et ark som fås i banken eller på våre nettsider. 

Senere vil det også komme en liste med ti på topp på Gautefall. Ønsker du turtips, finner du alle turene og du kan  lese om hver enkelt tur på websidene til turlaget. 

Gautefall turlag har 3 grillhytter/gapahuker, og du kan lese mer om hvor du finner gapahukene på deres websider. 

God tur!


 

TripAdvisor

Kart

Kontakt

41501118