Utforsk Telemark

English

Norsk

Porselensbyen Porsgrunn

Velkommen til Porselensbyen Porsgrunn

 1. kopp fra Porsgrun Porselen og skår
  På Porselensmuseet i Porsgrunn blir du invitert inn i en verden av håndverk og historie, dekorer og modeller. Bestill gjerne omvisning med besøk i fabrikken.
  1. 23 Jun 202425 Aug 2024
  2. 1 Apr 202422 Jun 2024
 2. liten gutt som sitter på en porselensbil på Porsgrunds Porselænsfabrik
  Norges eneste porselensfabrikk, Porsgrunds Porselænsfabrik, ligger i Porsgrunn og er kjent for høy kvalitet og nyskapende design. Besøk fabrikkutsalget og gjør et god kjøp.
  1. 1 Jan 202431 Dec 2024
 3. Porsgrunds Porselænsfabrik i full produksjon. Se hvordan det "hvite gull" produseres
  Besøk produksjonen på Porsgrunds Porselænsfabrik og få se hvordan det hele foregår fra blanding av råvarer, utforming av produktene til brenning og dekor.
 4. Porselensdekoratør på Porsgrunds Porselænsfabrik
  På Porsgrunds Porselænsfabrik kan du se hvordan porselensmalerne dekorerer porselen, blant annet det verdenskjente stråmønsteret.
 5. Inngangen til Auksjonshallen i Porsgrunn
  Auksjonshallen i Porsgrunn kombinerer auksjonshus og antikvitetsbutikk og holder til i samme bygg som Porsgrundsporselensproduksjon.
  1. 1 Jan 202431 Dec 2024
 6. Stations porselensruller i Porsgrunn sentrum
  Porselensinstallasjonene "Stations" i Porsgrunn sentrum. Kunstverkene er en hyllest til Porsgrunds Porselænsfabrik ikoniske designer Nora Gulbrandsen.
 7. Tollboden Porselensmuseum
  Tollboden Porselenssamling i Porsgrunn viser frem unikt porselen og originale akvareller og dekorer av kjente norske kunstnere.
 8. Porselensverkstedet 1400º – verksted og senter for samtidsporselen åpnet februar 2016. Verkstedet vil stå for kunstner-opphold, workshops, foredrag med mer.

Slik lages Norgeskoppen på PP