For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies
Utforsk Telemark

EN

NO

Utsikt ved Telemarkskysten

Inspirasjon

 1. Økende sykkelinteresse i Telemark
  Sykkeltrender, topp 3 sykkelturer i Telemark og tips til vårrengjøring av sykkelen ved Erik Haagenrud, Sport 1 Skien.
 2. Fra Sveits til Telemark på sykkel
  Det hele startet med interessen for Telemarksski. Allerede som liten gutt ble Martin Chardonnens (23) fra Fribourg i Sveits introdusert for Telemarkskjøring av sin far. Interessen for Telemarksski har vokst seg stor og i mange år har Martin hatt en stor drøm om å oppleve nettopp Telemark. I januar pakket han sykkelen og tråkket til.
 3. Vintersykling: Øyfjell Fatbikeløype
  I den idylliske bygda mellom Høydalsmo i Tokke kommune og Rauland i Vinje kommune finner du Øyfjell Fatbikeløype. Den ca. 5,4 kilometer lange fatbikeløypa tar deg innover i skogen mellom snøtunge graner på brede, duvende dekk.
 4. Norges sprekeste reiselivsdirektør på sykkeltur
  Som en del av sykkelsatsingen i Telemark ble jeg med Caroline, reiselivsdirektør i Telemark og Mona, reiselivsrådgiver i Telemark fylkeskommune, på det som er kåret til en av Norges vakreste sykkelturer.
 5. Stisykling for dummies
  Stisykling? Hva i all verden er det? Med dette utgangspunktet ble jeg med på en sykkeltur som ikke kan måle seg med noe jeg har opplevd tidligere.
 6. Stisykkelparadis i Skjærgården
  Sykkelfotograf og guide Thomas B. Svendsen fant to perler i Skjærgården utenfor Kragerø. En grytidlig morgen tok han og kameraten Morgan Bakken fergen til Tåtøy og etter en lunsj i Kragerø gikk ferden videre til Skåtøy.
Følg @SykkelTelemark på Instagram