For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies
Utforsk Telemark

EN

NO

Utsikt ved Telemarkskysten

Inspirasjon

 1. Vintersykling: Øyfjell Fatbikeløype
  I den idylliske bygda mellom Høydalsmo i Tokke kommune og Rauland i Vinje kommune finner du Øyfjell Fatbikeløype. Den ca. 5,4 kilometer lange fatbikeløypa tar deg innover i skogen mellom snøtunge graner på brede, duvende dekk.
 2. Norges sprekeste reiselivsdirektør på sykkeltur
  Som en del av sykkelsatsingen i Telemark ble jeg med Caroline, reiselivsdirektør i Telemark og Mona, reiselivsrådgiver i Telemark fylkeskommune, på det som er kåret til en av Norges vakreste sykkelturer.
 3. Stisykkelparadis i Skjærgården
  Sykkelfotograf og guide Thomas B. Svendsen fant to perler i Skjærgården utenfor Kragerø. En grytidlig morgen tok han og kameraten Morgan Bakken fergen til Tåtøy og etter en lunsj i Kragerø gikk ferden videre til Skåtøy.
 4. Tre kjente om sykling i Telemark
  Sykling i Telemark med sin majestetiske og storslåtte natur varierer i alt fra lett til krevende terreng, fra fjord til bratte fjell og med spesielle severdigheter som stavkirker og kanalsluser. Her venter en god historie på ethvert hjørne og tar sykkeleventyret til et nytt nivå! Les tre sykkelprofilers anbefalinger og tips til sykling i Telemark.
 5. Verdensarven på to hjul
  Ta med deg sykkelen og opplev attraksjonene i verdensarven på Notodden.
 6. Stisykling for dummies
  Stisykling? Hva i all verden er det? Med dette utgangspunktet ble jeg med på en sykkeltur som ikke kan måle seg med noe jeg har opplevd tidligere.
Følg @SykkelTelemark på Instagram