For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies
Utforsk Telemark

EN

NO

Sykkelarrangementer

 1. Stisyklinghelg i Kragerø
  Opplev Kragerø, skjærgården og deg selv fra en helt ny side.
 2. Farrisrunden
  Terrengsykkelritt i rundløype rundt Farrisvannet i variert skogsterreng med start/mål i Larvik. Løypa inneholder noen tekniske partier og noen tøffe bakker. Distanse: 67 km. Rittet arrangeres i begynnelsen av juni.
 3. Telemarkskanalrittet
  Terrengsykkelritt langs Telemarkskanalen med startpunkt flere steder og felles mål i Lunde. Løypene er småkuperte og går hovedsakelig langs kanalen, lang løype svinger innom Vrådal og langs Vråvatn. Distansene: 24 km, 55 km og 100 km. Rittet arrangeres i slutten av mai.
 4. Våryr
  Terrengsykkelritt i rundløype i Skien Fritidspark. Arrangør Eidanger Idrettslag kaller Våryr for Norges gøyeste terrengritt. Distanse: en (rekrutt), to eller fire runder a 5 km samt terrengritt for barn. Rittet arrangeres i april/mai.
 5. HelteRittet
  Terrengsykkelritt i rundløype med start/mål på Rjukan. Rittet går i stor grad på høgfjellet ved Hardangervidda med distansene: 55 km og 100 km. Løypa regnes som krevende med mye stigning og noen tekniske partier, men du får lønn for strevet i form av flott utsikt og natur. Rittet arrangeres andre helgen i august.
 6. Telemark Tours
  Landeveisritt med målgang i Skien. Det tradisjonsrike rittet er arrangert med mange ulike løyper rundt i Telemark. Mange deltagere fra flere nasjoner kommer igjen år etter år. Rittet arrangeres i begynnelsen av juni.
 7. Telemark Enduro
  Våren står for trappene og tradisjonen tro så kjører Herkules Heildemparlaug i gang enduro-sesongen med Telemark Enduro. I år utvider de til et 2 dagers event fra 04 - 05 mai.

Ikke gå glipp av