Utforsk Telemark

EN

NO

Sykkelarrangementer

 1. Farrisrunden
  Terrengsykkelritt i rundløype rundt Farrisvannet i variert skogsterreng med start/mål i Larvik. Løypa inneholder noen tekniske partier og noen tøffe bakker. Distanse: 67 km. Rittet arrangeres i begynnelsen av juni.
 2. Telemarkskanalrittet
  Terrengsykkelritt langs Telemarkskanalen med startpunkt flere steder og felles mål i Lunde. Løypene er småkuperte og går hovedsakelig langs kanalen, lang løype svinger innom Vrådal og langs Vråvatn. Distansene: 24 km, 55 km og 100 km. Rittet arrangeres i slutten av mai.
 3. Telemark Tours
  Landeveisritt med målgang i Skien. Det tradisjonsrike rittet er arrangert med mange ulike løyper rundt i Telemark. Mange deltagere fra flere nasjoner kommer igjen år etter år. Rittet arrangeres i begynnelsen av juni.
 4. HelteRittet
  Terrengsykkelritt i rundløype med start/mål på Rjukan. Rittet går i stor grad på høgfjellet ved Hardangervidda med distansene: 55 km og 100 km. Løypa regnes som krevende med mye stigning og noen tekniske partier, men du får lønn for strevet i form av flott utsikt og natur. Rittet arrangeres andre helgen i august.
 5. Telemark Enduro
  Våren står for trappene og tradisjonen tro så kjører Herkules Heildemparlaug i gang enduro-sesongen med Telemark Enduro. I år utvider de til et 2 dagers event fra 04 - 05 mai.

Ikke gå glipp av