Utforsk Telemark

EN

NO

Campingferie i Norge

Topp 7 campingplasser i Telemark

 1. Padling på Telemarkskanalen ved Telemark Kanalcamping
  Campingplassen ligger rett ved Lunde sluse og Telemarkskanalen. Telemark Kanalcamping er et godt utgangspunkt for å oppleve kanalen med kano, kajakk og sykkel.
 2. Inngang til Groven Camping & Hyttegrend
  Groven Camping og Hyttegrend er en 3 stjernes familiecamping nær høyfjellsområdene til Rauland og Haukelifjell med Norges eldste campinghytte på 700 år.
 3. Pods på Bø Camping og hyttegrend
  Bø Camping er en barnevennlig helårsåpen campingplass som ligger ved foten av Lifjell og porten til Bø Sommarland.
  1. 1 Jan 202231 Dec 2022
 4. strand med folk som bader på Rognstranda
  Rognstranda Camping ligger idyllisk til ved havet innerst i Rognsfjorden på Telemarkskysten i Bamble med en av Norges fineste badestrender og svaberg.
  1. 1 May 20231 Sep 2023
 5. dronebilde fra Telnessanden camping
  Telnessanden Camping har vakkert beliggenhet og plasser for telt, bobil og campingvogner samt helårsplasser med strøm og moderne serviceanlegg.
 6. sandstrand ved Norsjø Ferieland
  Unik beliggenhet ved Norsjø med egen wakeboardbane. Opplev Telemarkskanalen, Bø Sommarland, Norsjø Golf. Enestående aktiviteter for hele familien.
 7. Prøv glamping Sandviken Camping, idyllisk beliggende rett ved sandstranden og med fantastisk utsikt mot høye åser og blinkende vann.

Topp 10 familieaktiviteter på campingferien

Norsjø kabelpark på Norsjø Ferieland

Norsjø Cabelpark på Norsjø Ferieland

En av verdens beste kabelbaner for wakeboard, vannski og knebrettfinner du på Norsjø Ferieland. Alle som liker vann og fart kommer til…

far og datter har det gøy på Høyt og Lavt i Bø i Telemark

Høyt & Lavt Klatrepark Bø i Telemark

Opplev verden fra tretoppene gjennom 119 hindre i 6 løyper med til sammen 18 ziplines med varierende lengde og vanskelighetsgrad rett…

gruppe med voksne og barn som går på sherpastien

Falkeriset, Rauland, Hardangervidda

Sherpaer fra Nepal har bygget en vakker steinsti opp tilutsikstpunktet. Falkeriset har fått navn etter falkefangsten i området. Turen…

Ikke gå glipp av