Utforsk Telemark

EN

NO

Campingferie i Norge

Topp 7 campingplasser i Telemark

 1. Padling på Telemarkskanalen ved Telemark Kanalcamping
  Campingplassen ligger rett ved Lunde sluse og Telemarkskanalen. Telemark Kanalcamping er et godt utgangspunkt for å oppleve kanalen med kano, kajakk og sykkel.
 2. Inngang til Groven Camping & Hyttegrend
  Groven Camping og Hyttegrend er en 3 stjernes familiecamping nær høyfjellsområdene til Rauland og Haukelifjell med Norges eldste campinghytte på 700 år.
 3. Pods på Bø Camping og hyttegrend
  Bø Camping er en barnevennlig helårsåpen campingplass som ligger ved foten av Lifjell og porten til Bø Sommarland.
  1. 1 Jan 202231 Dec 2022
 4. strand med folk som bader på Rognstranda
  Rognstranda Camping ligger idyllisk til ved havet innerst i Rognsfjorden på Telemarkskysten med en av Norges fineste badestrender og svaberg.
  1. 1 May 20221 Sep 2022
 5. dronebilde fra Telnessanden camping
  Telnessanden Camping har to vakre offentlige badestrender, utleige av kanoer, minigolf muligheter og naturskjønne turveger i et vakkert naturområde ved sørøstenden av Seljordsvatnet.
 6. sandstrand ved Norsjø Ferieland
  Unik beliggenhet ved Norsjø med egen wakeboardbane. Opplev Telemarkskanalen, Bø Sommarland, Norsjø Golf. Enestående aktiviteter for hele familien.
 7. Prøv glamping Sandviken Camping, idyllisk beliggende rett ved sandstranden og med fantastisk utsikt mot høye åser og blinkende vann.

Topp 10 familieaktiviteter på campingferien

gutt sklier fra sklie på Hulfjell vannpark

Hulfjell vannpark

I Telemarks eneste utendørs flytende vannpark, Hulfjell vannpark i Drangedal, er det vannsprut og action som gjelder. En annerledes…

Bøverstranda

Bø Sommarland - Skandinavias største badeland!

Bø Sommarland er Skandinavias største vannpark. Ta med hele familien på VANNvittige opplevelser i trygge og trivelige omgivelser i Bø…

Utsiktspunkt Rognsåsen som gir deg utforglemmelige minner

Kyststien i Bamble - opplevelser hele året

Vandring langs kyststien i Bamble er på totalt 60 km. Her går du hele kyststrekningen mellom Stathelle og grensen til Fossing i…

Ikke gå glipp av