Utforsk Telemark

EN

NO

Gaustablikk Høyfjellshotel høst
 • Overnatting

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn:

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn:

Overnatting

 1. Hotell
  Telemark byr på hoteller i mange kategorier fra kyst til fjell. Her finner du blant annet skjærgårdshotellet Quality Hotell Skjærgården, familiehotellet Straand Hotel, byhotellet Clarion Collection Bryggeparken og Thon Hotel Høyers, historiske Dalen Hotel, og Gaustablikk Høyfjellshotell.
 2. Hytter og Leiligheter
  Nyt ferien i Telemark i hytte eller leilighet. Uansett om du foretrekker kyst, innland eller fjell, i Telemark finner du et stort utvalg hytter og leiligheter til leie i forskjellige prisklasser.
 3. Vandrerhjem og Vertshus
  For alle som har et mindre feriebudsjett finnes det også vandrerhjem og Bed & Breakfast i Telemark.
 4. Overnatting tett på naturen
  Tilbring en natt høyt opp i tretoppene eller våkne opp til fuglekvitter rett utenfor vinduene. Her finner du en oversikt over helt unike overnattingssteder som ligger midt i den vakre Telemarksnaturen.
 5. Camping
  Telemark har et godt tilbud av familie- og barnevennlige campingplasser med gode fasiliteter om du ønsker å bo i telt, bobil, campingvogn eller hytte.
 6. Fritidseiendom
  Er du på jakt etter fritidseiendom i vakre naturomgivelser hvor du kan feiere hele året? Telemark er et av Norges raskest voksende destinasjon innen fritidseiendom. De siste årene har Telemark tiltrukket til seg flere sterke investorer både langs kysten og på fjellet. Her kan du se noen av de nye utbyggingsprosjektene.

Utvalgte overnattingssteder i Telemark

Clarion Collection Bryggeparken

Overnatting i Skien / Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Hotell med hjemlig atmosfære og praktfull beliggenhet på brygga ved inngangen til Telemarkskanalen i Skien sentrum.

Epletrehagen på Straand Hotel om våren

Straand Hotel

Straand Hotel i Vrådal er et helårsåpent hotell med 125 rom, moderne kurs & konferanse avdeling, restaurant, bar og svømmebasseng.

Norsjø Hotell

Norsjø Hotell

Hvor mange hoteller i Norge tilbyr duften av frukthager igjennom vinduene på rommene? Svaret er en - Norsjø Hotell i Fruktbygda,…

Hold kontakten... Lik Visit Telemark på Facebook

Ikke gå glipp av