Utforsk Telemark

EN

NO

Gaustablikk Fjellresort på en vinterkveld
 • Overnatting

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn:

Søk overnatting

Type:
Sted:
Sted
Navn:

Overnatting

 1. Hotell
  Telemark byr på hoteller i mange kategorier fra kyst til fjell. Her finner du blant annet skjærgårdshotellet Quality Hotell Skjærgården, familiehotellet Straand Hotel, byhotellet Clarion Collection Bryggeparken og Thon Hotel Høyers, historiske Dalen Hotel, og Gaustablikk Fjellresort.
 2. Vandrerhjem og Vertshus
  For alle som har et mindre feriebudsjett finnes det også vandrerhjem og Bed & Breakfast i Telemark.
 3. hytte "kronen" hos Mikrohyttene i Kragerø
  Tilbring en natt høyt opp i tretoppene eller våkne opp til fuglekvitter rett utenfor vinduene. Her finner du en oversikt over helt unike overnattingssteder som ligger midt i den vakre Telemarksnaturen.
 4. Campingplasser i Telemark
  Telemark har et godt tilbud av familie- og barnevennlige campingplasser med gode fasiliteter om du ønsker å bo i telt, bobil, campingvogn eller hytte.
 5. Glamping
  Ønsker du å bo tett på naturen, men ikke har lyst til å gi opp komfort av et hotellrom, da er glamping perfekt for deg. Glamping kombinerer det tradisjonelle utendørs campinglivet med moderne fasiliteter i form av møblerte glamping telt eller yurt, som har alt fra komfortable senger med madrasser, dyner og puter til bord med stoler og vedovn.
 6. Hytter og Leiligheter
  Nyt ferien i Telemark i hytte eller leilighet. Uansett om du foretrekker kyst, innland eller fjell, i Telemark finner du et stort utvalg hytter og leiligheter til leie i forskjellige prisklasser.
 7. Gjestehavner
  Her finner du en oversikt over båthavner og gjestebrygger langs Telemarkskysten og Telemarkskanalen.

Utvalgte overnattingssteder i Telemark

fasade Clarion Collection Bryggeparken

Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Clarion Collection Hotel Bryggeparken ligger sentralt til på Langbryggene i Skien, rett ved bryggekanten, med yrende uteliv…

Gaustablikk Fjellresort ligger flott til ved Gausta skisenter og med utsikt til Gaustatoppen

Gaustablikk Fjellresort

Gaustablikk Fjellresort ligger fantastisk til på Gausta med flott utsikt mot Gaustatoppen, og rett over veien for Gausta Skisenter.

gasspeis på restauranten på Bø Hotell

Bø Hotell

Bø Hotell er et familievennlig hotell i midten av Telemark med kort avstand til populære attraksjoner som Bø Sommerland og…

Ikke gå glipp av