Utforsk Telemark

English

Norsk

Høstaktiviteter for hele familien

 1. Fuglestasjonen er åpen for alle fugleinteresserte! Ønsker du å treffe andre med samme interesse, lære mer om fugler og oppleve en fantastisk natur? Da er Jomfruland stedet. Jomfruland fuglestasjon ligger på Øitangen ved nordspissen av øya.
 2. Nytt av sesongen er enda flere sykkelstier i topp standard på Kragerø Resort. Ta med deg sykkelen og venner eller familie for en aktiv og spennende opplevelse. Prøv en av de tekniske singletrackene over svaberg, gjennom skogen, eller bredere stier som passer hele familien – valget er ditt.
 3. Kragerø skatepark
  Skateparken ble ferdigstilt våren 2020, og er blant sør-Norges flotteste skateparker. Her kan små og store boltre seg med skateboard, sykkel, sparkesykkel m.m. Det er helt gratis å bruke parken.
  1. 1 Jan 202031 Dec 2020
 4. Du skulle sett den som forsvant.(Torsk)
  Kragerøskjærgården tilbyr gode muligheter for kystfiske.
 5. Hos Kragerø Action Park kan hele familien ha det moro med motorsport!
  1. 1 Jul 202031 Dec 2020
 6. Kyststien går langs sjøkanten der det er mulig, men har gode svinger inn i skogen eller over en fjellrygg (f.eks. Hegrefjell) der det er behov for det.
  Kyststien er en flott mulighet til å oppleve Norges flotte natur til fots. Det meste av kyststien går langs den flotte Norgeskysten, mens den enkelte steder svinger inn i flott skog og natur på grunn av bebyggelse. I Kragerø går Kyststien fra grensen til Bamble i nordøst til Risør sin grense i sør og er på til sammen 42 km delt inn i 3 etapper.
 7. Ramsalte opplevelser i Kragerøs skjærgård. Petter Jørgensen - Kragerø RIB tar deg med på havrafting i vakker natur kombinert med ulike aktiviteter tilpasset ønsker, årstid og prisklasse.
 8. Fasade
  Kragerø Biograf ligger i et særpreget funkisbygg fra 1930-tallet, plassert mellom Kirketomta og Kragerø Politistasjon. Salen har 172 seter, og digitalprojektor med Dolby 3D. Vi ønsker også velkommen til oppgradert lyd med Dolby Atmos på utvalgte filmer!
 9. Lei en haslekano hos Moen ranch/Mikrohyttene og utforsk Tokevann med alle sine øyer, trange sund, viker og kroker!
Hold kontakten... Lik Visit Kragerø på Facebook