Utforsk Telemark

English

Norsk

Skjærgården i Kragerø

 1. Øyer med fergeforbindelse
  I Kragerø har mange av øyene fergeforbindelse som går året rundt. På øyene er det mye å se og oppleve! Les mer om øyene i Kragerøskjærgården og la deg inspirere.
 2. Topp 10 kystopplevelser
  Det finnes mange spennende aktiviteter og attraksjonen langs Kysten av Kragerø. Her er 10 spennende ting å oppleve langs kysten og i skjærgården.
 3. Kyststien i Kragerø
  Kyststien i Kragerø tar deg gjennom vakkert kystlandskap fra Fossing ved grensa til Bamble via Kragerø sentrum og til Stangnes og Ellingsvik ved grensa til Risør.
 4. Stråholmen og Jomfruland i sør
  Jomfruland Nasjonalpark finner du på både Jomfruland, Stråholmen og Portør. Opplev det flotte kyst og kulturlandskapet i nasjonalparken.
 5. Turtips for deg som har med kajakk
  Kragerø er et fantastisk utgangspunkt for havpadling. Her finner du tips til flotte turer i både lune farvann og lenger ut mot storhavet.
 6. Sykkelutleie på Skåtøy og Jomfruland
  På både Skåtøy og Jomfruland kan du leie sykkel og oppleve det øya har å by på fra sykkelsetet!
 7. Vaktbua Portør
  Portør er et flott turområde, og deler av Portør er en del av Jomfruland Nasjonalpark. Her kan du nyte glatte svaberg, flott natur, og det finnes restaurant, overnatting og sykkelutleie her.
 8. Oversiktsbilde Beach Club Kragerø
  Velkommen til Beach Club Kragerø på Stabbestad! En kort fergetur fra Kragerø kan du nyte god atmosfære, bading, nydelig mat og flere aktiviteter for store og små.
 9. Badeplasser
  I Kragerø finner du mange badeplasser, både sentrumnært, i skjærgården og langs kysten
 10. Transport i skjærgården
  I skjærgården kan du komme deg rundt med ferge, taxibåt eller egen båt. Les mer om transportmuligheter til vanns her.