Utforsk Telemark

English

Norsk

Aktiviteter

 1. Skien byr på flere toppturer med fantastisk utsikt.
  Det er mange fine turområder i Skien. Her kan man velge kulturstier i bynære områder eller toppturer med flotte utsiktspunkter og fin natur.
 2. Bading
  Skien er en by med mange fine badeplasser. Du har badestrand nesten midt i sentrum og mange idylliske badesteder rundt om i kommunen. Finn din favoritt her.
 3. Sykkelstier og sykkelutleie i Skien
  Skien er et perfekt startpunkt for mange terrengsykkel- og landeveisturer, Skien har også egne anlegg for BMX, enduro og stisykling.
 4. Kulturattraksjoner og kulturliv i Skien
  Er du på jakt etter kulturelle opplevelser i Skien? Her finner du forslag på en rekke spennende aktiviteter for alle smaker.
 5. Padling langs Skiens vannveier
  På oversiden av Skien sluse er det mange muligheter med kano og kajakk oppover langs elvene. Du kan også oppsøke vannene i marka nord for byen for å padle i idylliske omgivelser:
 6. Båtturer
  I Skien starter den berømte båtturen på Telemarkskanalen. Det er også flott å utforske regionen i egen båt.
 7. Klatring i Skien
  Klatring er en morsom og noen ganger krevende aktivitet som passer for hele familien.
 8. Fiske i Skien
  I Skien kan du fiske midt i byen. Skiensvassdraget er et yndet sted for laksefiske. Det er også mange flotte steder for ferskvannsfiske.
 9. Du trenger ikke reise langt for å finne fantastiske skiområder.
  Er du på jakt etter vinteraktiviteter i Skien? Prøv skiløypene på Svanstul eller et av de mange vinteråpne aktivitetene i Skien fritidspark som curling, skøytebanen eller badeland.