Bli med når vi presenterer høstens Telemarkstallerken etter Haustmarknaden i Tinn Austbygd. Telemarkstallerken er eit nytt matkonsept som løftar fram råvarene, historia og tradisjonane frå Telemark. Sjå meir om prosjektet her:Telemarkstallerken
Kvelden startar med fingermat og aperitiff. Øystein Haugan er konferansier og fortel om mat i lokal verdensarv perspektiv før vi sett oss til bords kl. 20.00. Det blir også innslag ved lokale produsenter.
19.00–19.45: Seminar med fingermat og aperitiff av lokale råvarer
- En reise gjennom Matriket Telemark – Øystein Haugan
- Lokalmatprosjektet i Tinn – utvalgte produsenter
- Mat og beredskap – Hva hvis? – Kari-Mette Holm, Statsforvalteren i Telemark
19.45–20.00: Beinstrekk og mingling
20.00–22.00: Middag: Telemarkstallerken (2-retters meny)
- Konferansier: Øystein Haugan
Menyen denne kvelden er satt sammen av erfarne kokker i nært samspill med lokale produsenter. Den bygger på kjøtt fra Telemarksfe, ulike oster fra fjell og dal, samt sesongens grønnsaker og bær. Målet er å bruke hele dyret og det naturen gir oss akkurat nå, og la Telemarks særpreg skinne gjennom. Resultatet er en smaksopplevelse som viser både bredden og den unike identiteten i Telemarks matkultur.
Dette er ei høgtidelig lansering, ei feiring av Telemark sin rike matkultur - og starten på noko nytt.
Påmelding innan 18.september til : booking@rjukanadmini.com
Billettype | Billettavgift |
---|---|
Middag (drikke kommer i tilegg) | NOK 1 085,00 per stk |
Med forbehold om prisendringer.