Produsenter
Oversikt over lokalmatprodusenter i Telemark
Trykk på søk i feltet over for å se hele oversikten!
Om oversikten:
Vi ønsker å få en bred og god oversikt over lokalmatprodusenter i Telemark. Målet er å gjøre lokalmaten tilgjengelig. Det være seg til offentlig virksomhet, turister, serveringssteder eller innbyggere i Telemark. Dersom du ønsker oversikten som excel fil finner du den her
For produsenter:
Siden vil være under løpende utvikling, så det er mulighet for produsenter å registrere seg etterhvert. Vil du stå på listen? Fyll ut skjema her: lokalmatprodusenter Vil du redigere din oppføring? Send endring til anne.skaug.nisi@telemarkfylke.no
TINE Meieriet Haukeli
Chevre naturell, chevre ramsløk, chevre hvitmugg, frozen curd med salt og frozen curd uten salt(ferskost på geitemelk).
Haukabø
Anguskjøtt, angusburger, og høglandsfekjøtt.
Åse-Vøllestadskogen A/S
Honning
Søndre Lien Gård
Egg fra gårdens høner, lammekjøtt og pinnekjøtt fra villsau
Tufte gård
Økologisk lammekjøtt og saueskinn
Nigard Trovatn
Sauepylse av egne sauer. Laga av Jens Eide.
Oterøy Gård
Honning, Syltetøy (rips, jordbær m/rabarbra, plomme og bringebær), Saueskinn
Flatland gard
Storfekjøtt, stykningsdeler og hamburger
Borgestad Gård AS
Jordbær, frilandsgris
Vesaaskurven
Vesaaskurv - einerrøykt middagspølse av sau- og lammekjøt. Inneheld kun kjøt og krydder, ikkje mjølk eller mjøl.
Hyggelia Honning
Honning
Skåli
Kalvekjøtt
Lindheim Gård
Øl Cider Most Vin
Framstua
Honning
Rørtveit gard
Kjøt frå lam, utegris og Telemarksfe.
Aketun Fisk
Foredlede fiskeprodukter: Varm og kaldrøkt ørret og røye. Gravet ørret og røye, Fiskekaker. Ørretmousse. Fersk røye


for å legge til et produkt i reiseruten.







