I samband med Sondre Nordheim sitt 200-årsjubileum, vert det invitert til jubileumsmiddag med servering av
Telemarkstallerken
på Morgedal Hotell laurdag 14. juni klokka 17.00.
Kr 695,- per person.
Påmelding innan 10. juni til morgedal@unikehoteller.no
Telemarkstallerken er eit prosjekt i regi av fjellkommunane i Telemark. På jubileumsmiddagen for Sondre Nordheim 200 år, vert Telemarkstallerken servert for fyrste gong som trerettars meny! Retten vert lansert av ordførar i Hjartdal, Bengt Hallvard Odden, og tradisjonsberar Barbro Stordalen.
I forbindelse med 200 års jubileet er det program på skimuseet frå kl 1200. For program sjå: Sondre Norheim 200 år
Meny
Ostefyllt flatbrød
Heimros frå Lega Ysteri, Livlig sider frå Lien gård, Kirsebær råsaft frå Lindheim ølkompani
Langtidsstekt kjekjøt
Lokalt tilbehør. Kjekjøt frå Vinje
Yoghurt pannacotta med brunostkaramell
Yoghurt frå Hagvoll gård, Helfeit Brunost frå Stordalen gardsbruk, Solbær saft frå Landsverk gård
Sal av drikkepakker med produkt frå Telemark