
Bli med når vi presenterer høstens Telemarkstallerken etter Haustmarknaden i Tinn Austbygd.Telemarkstallerken er eit nytt matkonsept som løftar fram råvarene, historia og tradisjonane frå Telemark. Sjå meir om prosjektet her: Telemarkstallerken
- Dato: Laurdag 20.september 2025
- Tid: kl 19.00.-.22.00
- Stad; Rjukan Admini
- Pris: kr 1085,- per person (drikke kjem i tillegg)
Kvelden startar med fingermat og aperitiff. Øystein Haugan er konferansier og fortel om mat i lokal verdensarv perspektiv før vi sett oss til bords kl. 20.00. Det blir også innslag ved lokale produsenter.
Meny ved lanseringa:
- Fingermat og aperitiff
- Hovudrett: Kjøt og grønnsaker frå Telemark
- Dessert: Brunost iskrem
- Drikke: frisk eplemost fra Telemark, Telemarksøl og vin
Meir detaljar om menyen kjem nærmare arrangementet!
Dette er ei høgtidelig lansering, ei feiring av Telemark sin rike matkultur - og starten på noko nytt.
Påmelding innan 15.september. Meir info om påmelding kjem.