Telemarkstallerken - haust, ble presentert på Rjukan Admini Hotell lørdag 20.september 2025. Telemarkstallerken er et nytt matkonsept som løfter fram råvarene, historien og tradisjonene fra Telemark. Se mer om prosjektet her: Telemarkstallerken
Kvelden startet med fingermat og aperitiff. Øystein Haugan var konferansier og fortalte om mat i lokal verdensarv perspektiv. Det var også innslag av lokale produsenter og litt om lokalmat i beredskapsperspektiv før vi satte oss til bords for å lekre retter basert på råvarer fra Telemark!
.jpg)
.jpg)
.jpg)
(2).jpg)
.jpg)
Damene bak Telemarkstallerken; Barbro Stordalen (Budeieveven), Anne Skaug Nisi (Telemark Fylkeskommune), Helle Solberg(prosjektleder, Hjartdal kommune), Kari Mette Holm (Statsforvalteren i Vestfold og Telemark) og Annika Fransson (Visit Telemark)