Da bør du bli med på dette kurset. Du vil få innføring i de grunnleggende prinsippene for fermentering.
Vi har vært så heldige å fått
Maud Astrid Amundsen fra Rein Mat til å holde kurs!
Lær deg å lage eddik, kimchi, fermenterte grønnsaker og bær, chilisaus og få innsikt i de grunnleggende prinsippene bak surdeig, bacon, yoghurt m.m.
Kurset vil bestå av en teoridel og en praktisk del hvor vi fermenterer noen oppskrifter på kjøkkenet. Vi kommer til å lage en chilisaus, fermenterte grønnsaker og eddik.
Du vil få med deg hjem det vi lager, samt et hefte med oppskriftene og kort teori.
Billettype | Billettavgift |
---|---|
Voksen | NOK 1 290,00 billetter |
Med forbehold om prisendringer.
Brekka Gård (5 Okt 2025) | ||
---|---|---|
Dag | Tider | |
Søndag | 11:00 | - 14:00 |
På Hakastein Kulturminnepark finner du rester etter Norges eldste kjente kirke, landets…
På Bakkestranda, rett utenfor sentrum i Skien, finner du den 7 m høye skulpturen…
Bydelen Skotfoss i Skien ble hovedsakelig bygd opp omkring 1900, rundt…
Spriten Kunsthall, Skiens kuleste kunsthall ligger på Klosterøya, noen få minutters gange…
På Smieøya i Skien, øya mellom Skien sluse og Damfoss, står fløtermonumentet "Gjennom…
Ibsenhuset er Skiens kulturhus og holder til midt i Skien sentrum som har et bredt utvalg…
Skien sluse ligger i Skien sentrum og er det første sluseanlegget i Telemarkskanalen.
Aleksel Bordusov surrealistiske verker preger vegger over hele verden. Motivet i…
Skiens Kunstforening er en medlems-basert kunstforening som driver med…
Maleriet av en familien som sitter på brygga som er basert på et originalfoto fra…
Løveid sluser ved Skotfoss i Skien har 3 slusekamre og en løftehøyde på 10,3 m og…
Victor Ash er en høyt anerkjent fransk gatekunstner, opprinnelig fra Portugal, som bor i…
Motivet på Mølla er designet etter ønske fra Norgesmøllene selv.
Et enkelt motiv med budskap om å verne om freden og vår natur.