Da bør du bli med på dette kurset. Du vil få innføring i de grunnleggende prinsippene for fermentering.
Vi har vært så heldige å fått
Maud Astrid Amundsen fra Rein Mat til å holde kurs!
Lær deg å lage eddik, kimchi, fermenterte grønnsaker og bær, chilisaus og få innsikt i de grunnleggende prinsippene bak surdeig, bacon, yoghurt m.m.
Kurset vil bestå av en teoridel og en praktisk del hvor vi fermenterer noen oppskrifter på kjøkkenet. Vi kommer til å lage en chilisaus, fermenterte grønnsaker og eddik.
Du vil få med deg hjem det vi lager, samt et hefte med oppskriftene og kort teori.
Billettype | Billettavgift |
---|---|
Voksen | NOK 1 290,00 billetter |
Med forbehold om prisendringer.
Brekka Gård (5 Okt 2025) | ||
---|---|---|
Dag | Tider | |
Søndag | 11:00 | - 14:00 |
Utforsk Hakastein Kulturminnepark i Skien. Se restene av Norges eldste daterte kirke…
På Bakkestranda, rett utenfor sentrum i Skien, finner du den 7 m høye skulpturen…
Bydelen Skotfoss i Skien ble hovedsakelig bygd opp omkring 1900, rundt…
Spriten Kunsthall, Skiens kuleste kunsthall ligger på Klosterøya, noen få minutters gange…
På Smieøya i Skien, øya mellom Skien sluse og Damfoss, står fløtermonumentet "Gjennom…
Ibsenhuset er Skiens kulturhus og holder til midt i Skien sentrum som har et bredt utvalg…
Skien sluse ligger i Skien sentrum og er det første sluseanlegget i Telemarkskanalen.
Aleksel Bordusov surrealistiske verker preger vegger over hele verden. Motivet i…
Skiens Kunstforening er en medlems-basert kunstforening som driver med…
Maleriet av en familien som sitter på brygga som er basert på et originalfoto fra…
Victor Ash er en høyt anerkjent fransk gatekunstner, opprinnelig fra Portugal, som bor i…
Løveid sluser ved Skotfoss i Skien har 3 slusekamre og en løftehøyde på 10,3 m og…
Teater Ibsen jobber for å skape opplevelser du husker! Her kan du gjennom hele året være…
Motivet på Mølla er designet etter ønske fra Norgesmøllene selv.