Utforsk Telemark

EN

NO

Overnatting

Overnatting på hotell, b&b og gjestegård

 1. Inngang Straand Hotel om vinter
  Straand Hotel i Vrådal er et helårsåpent hotell med 125 rom, moderne kurs & konferanse avdeling, restaurant, bar og svømmebasseng.
  1. 1 Jan 000131 Dec 9999
  2. 1 Jan 000131 Dec 9999
 2. Seljord Hotel med en fin uteområdet
  I sjøormen Selmas flotte rike finner du unike Seljord Hotel. Et ærverdig trehotell bygd i sveitserstil med en historie så langt tilbake som i 1857.
  1. Morgedal Hotel om høsten
   Velkommen til nyoppussede Morgedal Hotel. Hotellet er et familiehotell, tuftet på godt vertskap. Hotellet varmes opp med ren, grønn energi.
  2. Uteservering på Nutheim med utsikt
   Nutheim Gjestgiveri er eit lite familiedrive trehotell i hjartet av Telemark med lang tradisjon for å ta imot vegfarande til servering og overnatting. Staden har vore i familiens eige sidan 1917, og hotellet drivast no av Ellen Grøstad Barstad og hennar familie.
  3. Nordigard Bjørge
   Vakkert gardstun på solsiden, sentralt i bygda med utsyn over Seljordsvatnet.
  4. Pan Garden ligger idyllisk til med fantastisk utsikt utover vannet Vallekilen rett syd for Åmli sentrum.

  Overnatting på camping

  1. Bjørkeskogen aktivitetssenter er et nystartet kultursenter på Øynaheia i Froland.
  2. Saga camping ligger vakkert til i sørenden av innsjøen Nisser. Campingen tilbyr hytter, campingplasser og har tilrettelagt for bobiler.
  3. Garvikstrondi Camping er en 4-stjerners familiecamping (NAFs standard) som ligger i naturskjønne omgivelser på vestsiden av Seljords-vatnet. Plassen ligger helt ned mot vannet og dersom du tør bade med sjøormen, kan vi friste med egen badestrand og vannaktiviteter for barn og voksne.
  4. Nedre Strand Hytteutleie og camping ligger idyllisk til midt i Vrådal helt inntil innsjøen nisser, hyttene har fantastisk utsikt over Vrådal og innsjøen Nisser.
  5. En levende plass med vakker natur langs bredden av Nidelva.
  6. Seljord Camping og badeplass er det perfekte utgangspunktet for å utforske Telemark! Frå Seljord Camping kan du ta kortare eller lengre utflukter og oppleve fantastisk natur og historiske stader, enten du likar å bruke beina eller køyre ein tur.
  7. Hegelandsodden hytter og camping
   Heilårsopen og roleg plass heilt i vasskanten av Vråvatn.
  8. Eit eldorado om sommaren og vinteren.
  9. Hawaii Bobilcamp på Sørlandet ligger ved det naturskjønne Flaksvann som Tovdalsvassdraget munner ut i. Det er plass til over 20 bobiler.

  Overnatting i hytter og leiligheter

  1. Garvikstrondi Camping er en 4-stjerners familiecamping (NAFs standard) som ligger i naturskjønne omgivelser på vestsiden av Seljords-vatnet. Plassen ligger helt ned mot vannet og dersom du tør bade med sjøormen, kan vi friste med egen badestrand og vannaktiviteter for barn og voksne.
  2. Nedre Strand Hytteutleie og camping ligger idyllisk til midt i Vrådal helt inntil innsjøen nisser, hyttene har fantastisk utsikt over Vrådal og innsjøen Nisser.
  3. Stor flott hytte på Øynaheia i Froland.
  4. Seljord Camping og badeplass er det perfekte utgangspunktet for å utforske Telemark! Frå Seljord Camping kan du ta kortare eller lengre utflukter og oppleve fantastisk natur og historiske stader, enten du likar å bruke beina eller køyre ein tur.
  5. Gården ligger idyllisk til langs Tovdalselva, 6 km nord for Birkeland. Gården tilbyr fiske på to av Tovdalselvas beste vald, «Buhølen» og «Laksefoss», samt mulighet for å holde konfirmasjon, bryllup, fest eller annen tilstelning i spennende og unike låvelokaler.
  6. Overnatting i stor velutstyrt hus.
  7. Gangsei - et fint utgangspunkt for turer både til fots og på sykkel.
  8. Eit eldorado om sommaren og vinteren.
  9. En levende plass med vakker natur langs bredden av Nidelva.
  10. stor hytte med flott terrasse og utsikt på Vrådal Hyttegrend
   Velkommen til Vrådal Hyttegrend. Her finner du hytter av forskjellige størrelser og standard med flott utsikt over innsjøen Nisser og med egen badstue.
  11. Visit Wilderness tilbyr overnatting og aktiviteter. Her kan du være aktivt eller bare slappe av. Våre koselige hytter med enkelt standart for 2 - 5 personer ligger på en tradisjonsrik husmannsplass.
   1. frokost med barna på Vrådal Booking
    Vrådal Booking - leiligheter og hytter i Vrådal sentrum og ved Vrådal Panorama skisenter! Hyttene har plass fra 4 til 12 personer.
   2. En gammel gård med bosetting fra 1000-årstallet med en bred historie bak seg.

   Ikke gå glipp av