Utforsk Telemark

EN

NO

Overnatting

Overnatting på hotell, b&b og gjestegård

 1. Fasade Straand Hotel i Vrådal
  Straand Hotel i Vrådal er et helårsåpent hotell med 125 rom, moderne kurs & konferanse avdeling, restaurant, bar og svømmebasseng.
  1. 1 Jan 000131 Dec 9999
  2. 1 Jan 000131 Dec 9999
 2. Seljord Hotel med en fin uteområdet
  I sjøormen Selmas flotte rike finner du unike Seljord Hotel. Et ærverdig trehotell bygd i sveitserstil med en historie så langt tilbake som i 1857.
  1. hagen bak Morgedal Hotell
   Velkommen til nyoppussede Morgedal Hotel. Hotellet er et familiehotell, tuftet på godt vertskap. Hotellet varmes opp med ren, grønn energi.
  2. Uteservering på Nutheim med utsikt
   Nutheim Gjestgiveri er eit lite familiedrive trehotell i hjartet av Telemark med lang tradisjon for å ta imot vegfarande til servering og overnatting. Staden har vore i familiens eige sidan 1917, og hotellet drivast no av Ellen Grøstad Barstad og hennar familie.
  3. Pan Garden ligger idyllisk til med fantastisk utsikt utover vannet Vallekilen rett syd for Åmli sentrum.

  Overnatting på camping

  1. Eit eldorado om sommaren og vinteren.
  2. Garvikstrondi Camping er en 4-stjerners familiecamping (NAFs standard) som ligger i naturskjønne omgivelser på vestsiden av Seljords-vatnet. Plassen ligger helt ned mot vannet og dersom du tør bade med sjøormen, kan vi friste med egen badestrand og vannaktiviteter for barn og voksne.
  3. Nedre Strand Hytteutleie og camping ligger idyllisk til midt i Vrådal helt inntil innsjøen nisser, hyttene har fantastisk utsikt over Vrådal og innsjøen Nisser.
  4. Skilt på stranden til Seljord camping om Sjøormfare
   Seljord Camping og badeplass er det perfekte utgangspunktet for å utforske Telemark! Frå Seljord Camping kan du ta kortare eller lengre utfluktar og oppleve fantastisk natur og historiske stader, enten du likar å bruke beina eller køyre ein tur.
  5. Hegelandsodden hytter og camping
   Heilårsopen og roleg plass heilt i vasskanten av Vråvatn.

  Overnatting i hytter og leiligheter

  1. Garvikstrondi Camping er en 4-stjerners familiecamping (NAFs standard) som ligger i naturskjønne omgivelser på vestsiden av Seljords-vatnet. Plassen ligger helt ned mot vannet og dersom du tør bade med sjøormen, kan vi friste med egen badestrand og vannaktiviteter for barn og voksne.
  2. Nedre Strand Hytteutleie og camping ligger idyllisk til midt i Vrådal helt inntil innsjøen nisser, hyttene har fantastisk utsikt over Vrådal og innsjøen Nisser.
  3. Skilt på stranden til Seljord camping om Sjøormfare
   Seljord Camping og badeplass er det perfekte utgangspunktet for å utforske Telemark! Frå Seljord Camping kan du ta kortare eller lengre utfluktar og oppleve fantastisk natur og historiske stader, enten du likar å bruke beina eller køyre ein tur.
  4. Overnatting i stor velutstyrt hus.
  5. Eit eldorado om sommaren og vinteren.
  6. stor hytte med flott terrasse og utsikt på Vrådal Hyttegrend
   Velkommen til Vrådal Hyttegrend. Her finner du hytter av forskjellige størrelser og standard med flott utsikt over innsjøen Nisser og med egen badstue.
  7. Visit Wilderness tilbyr overnatting og aktiviteter. Her kan du være aktivt eller bare slappe av. Våre koselige hytter med enkelt standart for 2 - 5 personer ligger på en tradisjonsrik husmannsplass.
   1. Hyttene fra Vrådal booking på en vinternatt
    Vrådal Booking - leiligheter og hytter i Vrådal sentrum og ved Vrådal Panorama skisenter! Hyttene har plass fra 4 til 12 personer.

   Ikke gå glipp av