Utforsk Telemark

EN

NO

Vandreruter

Oversikt over vandreruter i Telemark

 1. Enkel
  I VandreTelemark har vi et godt utvalg enkle løyper, som sentrumsvandring på Rjukan og Folkestadbyen i Fyresdal, eller Bufjordstigen langs bredden av Telemarkskanalen og rundt Bjårvatn i Tuddal.
 2. Middels
  I VandreTelemark har vi et godt utvalg middels utfordrende løyper. Kan det friste med en historisk vandring i skisportens vugge Morgedal eller i sabotørenes fotspor på Rjukan? Kanskje vil du føle en steinsatt sti under foten, som på Falkeriset og Solstien, kunstnerisk utformet av nepalesiske sherpaer?
 3. Krevende
  I VandreTelemark kan vi tilby en rekke flotte krevende løyper, i svært variert landskap. Velger du en rød løype kan du komme til toppen av den majestetiske Gaustatoppen, til flyvraket på Skorve i Seljord, til varden på Roan i Fyresdal og svabergtoppen på Skuggenatten i Nissedal – for å nevne noen. Felles for disse turene er at du får formidabel utsikt over fjellheimen i Telemark!
 4. Ekspert
  I VandreTelemark har vi én ekspertrute: Lårdalstigen. Mye av turen langs Lårdalstigen går framme på fjellkanten opp til 800 meter over Telemarkskanalen. Utsikten over fjorden og fjella omkring er både vid, vill og vakker!

Hold kontakten... Lik Visit Telemark på Facebook

Ikke gå glipp av