Utforsk Telemark

EN

NO

Overnatting

Vandrervennlig overnatting

 1. Fassade Lunde Vandrerhjem og terrasse
  Sentralt i Lunde og bare 1500 meter fra Lunde sluse i Telemarkskanalen har vi 23 store rom med bad til utleie.
 2. Innkjørselen til Groven Camping & Hyttegrend om vinteren
  Groven Camping og Hyttegrend er en 3 stjernes familiecamping nær høyfjellsområdene til Rauland og Haukelifjell med Norges eldste campinghytte på 700 år.
 3. hytte fra Rauland feriesenter om vinteren
  Rauland Feriesenter ligger i umiddelbar nærhet til Rauland Skisenter med ski inn ski ut fra de fleste hytter og leiligheter.
 4. gruppe ender i hagen på Dalen Hotel
  Dalen Hotel er selveste eventyrhotellet fra 1894, i overdådig, romantisk stil og et av Norges eldste trehoteller som ligger kun 400 m fra Telemarkskanalen.
 5. Raulandsakademiet om vinteren
  Raulandsakademiet tilbyr rimelig overnatting året rundt på enkelt-eller tomannsrom, 1,5 km frå Rauland sentrum i retning Haukeli/Nesland.
 6. Hogstul Hytter var opprinnelig en gammel fjellgård i Tuddal. Nå er de fleste bygningene ombygd til utleiehytter.
 7. Hyggeleg bed&breakfast hos belgisk vertskap i sentrum av Dalen. Utleie av kano og kajakk.
 8. Inngang Straand Hotel om vinter
  Straand Hotel i Vrådal er et helårsåpent hotell med 125 rom, moderne kurs & konferanse avdeling, restaurant, bar og svømmebasseng.
  1. 1 Jan 000131 Dec 9999
  2. 1 Jan 000131 Dec 9999
 9. Hotell med suiter, dobbeltrom, enkeltrom, familierom og leiligheter. Hotellet er renovert i tradisjonsrike telemarksfarger og flott interiør. 8 km fra Rauland sentrum retning Rjukan.
 10. Seljord Hotel med en fin uteområdet
  I sjøormen Selmas flotte rike finner du unike Seljord Hotel. Et ærverdig trehotell bygd i sveitserstil med en historie så langt tilbake som i 1857.
  1. På fjellgarden Kvipt kan du oppleve tradisjon og kultur, gamal bu- og byggeskikk, enten som dagsgjest eller som overnattingsgjest. Som vår gjest får du ei levande og personleg oppleving.
  2. Uteservering på Nutheim med utsikt
   Nutheim Gjestgiveri er eit lite familiedrive trehotell i hjartet av Telemark med lang tradisjon for å ta imot vegfarande til servering og overnatting. Staden har vore i familiens eige sidan 1917, og hotellet drivast no av Ellen Grøstad Barstad og hennar familie.

  Ikke gå glipp av