For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies
Utforsk Telemark

EN

NO

Overnatting

Vandrervennlig overnatting

 1. Groven Camping og Hyttegrend er en 3 stjernes familiecamping som ligger 500 m.o.h. i lunt skogsterreng, 250 m fra Åmot/Vinje sentrum og E134 som er midt mellom aust- og vest. Utenom mange fine turområde på stedet, ligger Groven nær høgfjellsområdene Rauland (20 km), og Haukelifjell.
 2. Rauland Feriesenter ligger i umiddelbar nærhet til Rauland Skisenter med ski inn ski ut fra de fleste hytter og leiligheter.
 3. Dalen Hotel, eventyrhotellet fra 1894
 4. Raulandsakademiet tilbyr rimelig overnatting året rundt på enkelt-eller tomannsrom, 1,5 km frå Rauland sentrum i retning Haukeli/Nesland.
 5. Hogstul Hytter var opprinnelig en gammel fjellgård i Tuddal. Nå er de fleste bygningene ombygd til utleiehytter.
 6. Hyggeleg bed&breakfast hos belgisk vertskap i sentrum av Dalen. Utleie av kano og kajakk.
 7. Straand Hotel i Vrådal er et helårsåpent hotell med 125 rom, moderne kurs & konferanse avdeling, restaurant, bar og svømmebasseng.
  1. 21 May 202031 Dec 2020
 8. Hotell med suiter, dobbeltrom, enkeltrom, familierom og leiligheter. Hotellet er renovert i tradisjonsrike telemarksfarger og flott interiør. 8 km fra Rauland sentrum retning Rjukan.
 9. Midt i hjertet av Telemark ligger Seljord, Sjøormens rike, som et glimrende utgangspunkt for gode opplevelser i hele Telemark.
  1. 24 Jan 201931 Dec 2019
  2. 1 Jan 201931 Dec 2019
 10. Hos oss finner du 5 flotte leiligheter for deg og din familie til sommerens eventyr og turer. Ta gjerne kontakt med oss så forteller vi mer.
 11. Raulandsfjell er et leilighetshotell med 44 leiligheter i 5 størrelser, fra 4-9 sengeplasser.
 12. På fjellgarden Kvipt kan du oppleve tradisjon og kultur, gamal bu- og byggeskikk, enten som dagsgjest eller som overnattingsgjest. Som vår gjest får du ei levande og personleg oppleving.
 13. Nutheim Gjestgiveri er eit lite familiedrive trehotell i hjartet av Telemark med lang tradisjon for å ta imot vegfarande til servering og overnatting. Staden har vore i familiens eige sidan 1917, og hotellet drivast no av Ellen Grøstad Barstad og hennar familie.
Hold kontakten... Lik Visit Telemark på Facebook

Ikke gå glipp av