Utforsk Telemark

EN

NO

Overnatting

Vandrervennlig overnatting

 1. hyttene på Groven Camping
  Groven Camping og Hyttegrend er en 3 stjernes familiecamping nær høyfjellsområdene til Rauland og Haukelifjell med Norges eldste campinghytte på 700 år.
 2. folk på alpinbakke på Rauland skisenter
  Rauland Feriesenter ligger i umiddelbar nærhet til Rauland Skisenter med ski inn ski ut fra de fleste hytter og leiligheter.
 3. gruppe ender i hagen på Dalen Hotel
  Dalen Hotel er selveste eventyrhotellet fra 1894, i overdådig, romantisk stil og et av Norges eldste trehoteller som ligger kun 400 m fra Telemarkskanalen.
 4. Raulandsakademiet om vinteren
  Raulandsakademiet tilbyr rimelig overnatting året rundt på enkelt-eller tomannsrom, 1,5 km frå Rauland sentrum i retning Haukeli/Nesland.
 5. Hogstul Hytter var opprinnelig en gammel fjellgård i Tuddal. Nå er de fleste bygningene ombygd til utleiehytter.
 6. Hyggeleg bed&breakfast hos belgisk vertskap i sentrum av Dalen. Utleie av kano og kajakk.
 7. Fasade Straand Hotel i Vrådal
  Straand Hotel i Vrådal er et helårsåpent hotell med 125 rom, moderne kurs & konferanse avdeling, restaurant, bar og svømmebasseng.
  1. 1 Jan 000131 Dec 9999
  2. 1 Jan 000131 Dec 9999
 8. Hotell med suiter, dobbeltrom, enkeltrom, familierom og leiligheter. Hotellet er renovert i tradisjonsrike telemarksfarger og flott interiør. 8 km fra Rauland sentrum retning Rjukan.
 9. Seljord Hotel med en fin uteområdet
  I sjøormen Selmas flotte rike finner du unike Seljord Hotel. Et ærverdig trehotell bygd i sveitserstil med en historie så langt tilbake som i 1857.
  1. På fjellgarden Kvipt kan du oppleve tradisjon og kultur, gamal bu- og byggeskikk, enten som dagsgjest eller som overnattingsgjest. Som vår gjest får du ei levande og personleg oppleving.
  2. Uteservering på Nutheim med utsikt
   Nutheim Gjestgiveri er eit lite familiedrive trehotell i hjartet av Telemark med lang tradisjon for å ta imot vegfarande til servering og overnatting. Staden har vore i familiens eige sidan 1917, og hotellet drivast no av Ellen Grøstad Barstad og hennar familie.
  3. utsikt fra Austbø Hotell om vinteren
   Austbø Hotell er det perfekte overnattingsstedet for deg som er opptatt av å sove og spise godt, og samtidig ha tilgang til aktiviteter for hele familien.

  Ikke gå glipp av