Utforsk Telemark

EN

NO

Opplevelser du bør få med deg

 1. Bli med Gautefall Event på en guidet klatretur mot toppen av Hegneknuten hvor du kan nyte spektakulær utsikt over det flotte naturlandskapet på Gautefall.
 2. jente klatrer Via Ferrata på Gautefall
  Flott løype med både vandring og klatring. Hvor man går i 30 minutter, klatrer i ca. 1 time og går tilbake ca. 30 minutter.
 3. Drangedal byr på lange, korte og tilrettelagte merkede stier. Fotturer i spektakulære Himmelriket med svafjell anbefales. Det spesielle landskapet av nedslipt og marmorert granitt er en opplevelse utenom det vanlige.
 4. himmelriket på Gautefall, dette kalles sva
  På denne vandreturen kan du oppleve svaberg, karvet ut av isbreer fra siste istid, og minner om et digert, romersk amfiteater, skapt av naturen selv.
 5. Beråstunet på Drangedal bygdetun
  Drangedal bygdetun er sannsynligvis et av Norges flotteste friluftsmuseér med vakre Motjern og 19 historiske og stedstypiske bygninger fra hele Drangedal.
 6. Inngang til Tokestua kulturhus i Drangedal
  Kino- og kultursal midt i Drangedal sentrum.. Her kan du gå på kino, konsert, teater eller leie lokaler for kurs, konferanser eller bursdag.

Velkommen til Gautefall og Drangedal!

Utvalgte arrangementer

 1. Drangedal kunst- og husflidslag
  1. 23 Oct 2021
  2. 24 Oct 2021

Finn din overnatting i Drangedal

Bobiler på Villmarkseventyret bobilparkering

Villmarkseventyret bobilparkering

Villmarkseventyret bobilparkering er en familiedrevet, selvbetjent parkeringsplass for bobiler mellom Drangedal og Lunde med til…

Bobilparkering ved vannet

Jørnstølodden bobilparkering

Velkommen til Jørnstølodden bobilparkering

Sjøbua på Hulfjell Gård i Drangedal

Hytteutleie på Hulfjell Gård

I vannkanten på Hulfjell Gård ligger Sjøbua og den nye hytta Utsikten. Med 4 sengeplasser pr hytte er de godt egnet for en…

Hvor kan jeg finne...

Hva skjer i Drangedal

Hold kontakten... Lik Visit Gautefall på Facebook