Utforsk Telemark

EN

NO

Aktiviteter

 1. Lamaer ute om vinteren, hvite og brune
  Hulfjell er en idyllisk familiegård ved innsjøen Toke. Her kan du oppleve mange herlige dyr, forskjellige aktiviteter og Norges største vannpark.
  1. 22 Jun 201918 Aug 2019
 2. Sykling
  Det finnes mange flotte sykkelstier i Drangedal. Området rundt Gautefall er et eldorado for stisyklister. Her finnes det et bred utvalg av stier i forskjellige vanskelighetsgrad.
 3. Bading
  Drangedal har mange fine og varierte badesteder som innbyr til kos og hygge. Med en strandlinje på 185 km og utallige øyer og kiler er Tokevannet et eldorado for alle badelystne.
 4. lysløyper på Gautefall biathlon om vinteren
  Gautefall Biathlon er et av Norges flotteste helårs skiskytteranlegg. Her får du treningsglede året rundt i den 4,3 km lange lysløypa.
 5. jente klatrer Via Ferrata på Gautefall
  Via ferrata på Gautefall. Flott løype med både vandring og klatring. Hvor man går i 30 minutter, klatrer i ca. 1 time og går tilbake ca. 30 minutter.
 6. Båten Tokedølen
  Bli med MS Tokedølen på en sightseeingtur på Tokevannet i Drangedal. Båten går i faste ruter søndager i sommerferien.
 7. Turer
  Drangedal byr på lange, korte og tilrettelagte merkede stier. Fotturer i spektakulære Himmelriket med svafjell anbefales. Det spesielle landskapet av nedslipt og marmorert granitt er en opplevelse utenom det vanlige.
Hold kontakten... Lik Visit Gautefall på Facebook