Utforsk Telemark

EN

NO

Sommeraktiviteter

 1. little girl in front of the water park at Hulfjell family park
  I Telemarks eneste utendørs flytende vannpark, Hulfjell vannpark i Drangedal, er det vannsprut og action som gjelder. En annerledes park uten kø og stress.
 2. en mann og en dame med sykler som står ved et infoskilt
  Kulturrunden er en enkel og familievennlig sykkelrute på Gautefall på 15 km. Underveis vil du passere mange interessante kulturminner.
 3. Gruppe syklister sykler over svabergene på Gautefall
  Den helt spesielle naturen på Gautefall, i Norges største svafjellområde, gir deg utrolige muligheter på sykkel og fantastiske naturopplevelser.
 4. Beråstunet på Drangedal bygdetun
  Drangedal bygdetun ligger idyllisk til ved vannet Motjenn. Bygdetunet viser 19 historiske og stedstypiske bygninger fra hele Drangedal.
 5. 2 jenter som klatrer via ferrata på Gautefall
  Via ferrata på Gautefall. Flott løype med både vandring og klatring. Hvor man går i 30 minutter, klatrer i ca. 1 time og går tilbake ca. 30 minutter.
 6. Lama fra Hulfjell familiepark
  Hulfjell er en idyllisk familiegård ved innsjøen Toke. Her kan du oppleve mange herlige dyr, forskjellige aktiviteter og Norges største vannpark.
 7. himmelriket på Gautefall, dette kalles sva
  Himmelriket på Gautefall er et spesielt vakkert sted med marmorerte svaer i de nydeligste farger som stammer fra siste istid.
 8. Turer
  Drangedal byr på lange, korte og tilrettelagte merkede stier. Fotturer i spektakulære Himmelriket med svafjell anbefales. Det spesielle landskapet av nedslipt og marmorert granitt er en opplevelse utenom det vanlige.
 9. rasteplass ved gang - og sykkelsti "Kragerøbanen" i Drangedal
  Litt over 1 kilometer av det gamle jernbanesporet mellom Neslandsvatn og Merkebekk er omgjort til ny gang- og sykkelvei.
 10. stisykling på Gautefallheie i Drangedal
  Gautefall Event tilbyr stisykling i fantastiske sva- og fjellområder. Her ligger utallige fine flyt-stier og innbydende skogsterreng bare og venter på deg.