Utforsk Telemark

EN

NO

Sommeraktiviteter

 1. gutt sklier fra sklie på Hulfjell vannpark
  I Telemarks eneste utendørs flytende vannpark, Hulfjell vannpark i Drangedal, er det vannsprut og action som gjelder. En annerledes park uten kø og stress.
  1. 18 Jun 202215 Aug 2022
  2. 19 Aug 202228 Aug 2022
 2. 3 menn sykler kulturrunden i Drangedal
  Kulturrunden er en enkel og familievennlig sykkelrute på Gautefall på 15 km. Underveis vil du passere mange interessante kulturminner.
 3. Gruppe syklister sykler over svabergene på Gautefall
  Den helt spesielle naturen på Gautefall, i Norges største svafjellområde, gir deg utrolige muligheter på sykkel og fantastiske naturopplevelser.
 4. Beråstunet på Drangedal bygdetun
  Drangedal bygdetun ligger idyllisk til ved vannet Motjenn. Bygdetunet viser 19 historiske og stedstypiske bygninger fra hele Drangedal.
 5. jente klatrer Via Ferrata på Gautefall
  Via ferrata på Gautefall. Flott løype med både vandring og klatring. Hvor man går i 30 minutter, klatrer i ca. 1 time og går tilbake ca. 30 minutter.
 6. Hulfjell er en idyllisk familiegård ved innsjøen Toke. Her kan du oppleve mange herlige dyr, forskjellige aktiviteter og Norges største vannpark.
  1. 18 Jun 202215 Aug 2022
  2. 20 Aug 202228 Aug 2022
 7. himmelriket på Gautefall, dette kalles sva
  Himmelriket på Gautefall er et spesielt vakkert sted med maromorerte svaer i de nydeligste farger som stammer fra siste istid.
 8. Drangedal byr på lange, korte og tilrettelagte merkede stier. Fotturer i spektakulære Himmelriket med svafjell anbefales. Det spesielle landskapet av nedslipt og marmorert granitt er en opplevelse utenom det vanlige.
 9. rasteplass ved gang - og sykkelsti "Kragerøbanen" i Drangedal
  Litt over 1 kilometer av det gamle jernbanesporet mellom Neslandsvatn og Eskilt er omgjort til ny gang- og sykkelvei.
 10. stisykling på Gautefallheie i Drangedal
  Gautefall Event tilbyr stisykling i fantastiske sva- og fjellområder. Her ligger utallige fine flyt-stier og innbydende skogsterreng bare og venter på deg.
 11. damer som driver med yoga
  Hos Yogalåva på Sørter Gård på Neslandsvatn i Drangedal blir du invitert inn i en verden av avspenning og avslappende massasjer.
Hold kontakten... Lik Visit Gautefall på Facebook