Utforsk Telemark

English

Norsk

Opplev høsten i Kragerø

 1. Kajakkpadling i Kragerø
  Kragerø har en flott skjærgård som skjermer godt mot storhavet og byr på mange spennende padlemuligheter mellom holmer, skjær og øyer. Høsten er en flott årstid for kajakkpadling i skjærgården - finn roen i vakre omgivelser og nyt det spesielle stemningen som finnes i skjærgården om høsten.
 2. Overnatting
  Sov godt i Kragerø! Velg blant spennende overnattingsmuligheter i ulike varianter - fra hengekøyecamp, glamping og mikrohytter til luksushotell med spa avdeling.
 3. Kragerø har en lang sesong for stisykling, og flotte stier både langs kysten og i skjærgården.
Ta turen på egenhånd, eller lei en erfaren sykkelguide som legger opp ruta etter dine ønsker og ferdighetsnivå.
  I Kragerø varer sykkelsesongen lenge, takket være det milde klimaet i denne delen av landet. September og oktober har ofte mange flotte og solfylte dager, der man kan nyte kyst-, skjærgård- og skogslandskap fra sykkelen.
 4. I Kragerø finner du bl.a. fiskemottak, slakterbutikk og kaffebrenneri samt mange hyggelige kafeer og restauranter.
  La deg friste av sesongens råvarer i høst! I Kragerø kan du få smake på godbiter rett fra fiskemottaket, slakterbutikken eller kaffebrenneriet. Det finnes også 2 gårdsbutikker i området, samt en rekke spennende spisesteder.
 5. Kyststien går langs sjøkanten der det er mulig, men har gode svinger inn i skogen eller over en fjellrygg (f.eks. Hegrefjell) der det er behov for det.
  Kyststien er en flott mulighet til å oppleve Norges flotte natur til fots. Det meste av kyststien går langs den flotte Norgeskysten, mens den enkelte steder svinger inn i flott skog og natur på grunn av bebyggelse. I Kragerø går Kyststien fra grensen til Bamble i nordøst til Risør sin grense i sør og er på til sammen 42 km delt inn i 3 etapper.
 6. Kunst og kulturtilbud
  Velkommen til kunst og kulturbyen Kragerø! Kombiner galleribesøk, kunst og kulturvandringer m.m. med vinsmaking, shopping og kafebesøk i Kragerø i høst.
 7. Flytende sauna/badstue i Kragerø Sentrum
  Nyt vakker utsikt mot Gunnarsholmen Kystfort og sjøen, mens du slapper av i den flotte, flytende badstua og kjenner at batteriene lades.
 8. FIskejegeren Ole Martin Gilbu med sjøørret
  Bli med på en uforglemmelig fisketur i Kragerø Er du en erfaren fisker, eller helt nybegynner? Bli med Ole Martin på fisketur etter sjøørret!
 9. Gundersen gård på Jomfruland
  Vi tilbyr gårdsbesøk, oppstalling, rideundervisning og rideleirer. Velkommen til oss!