Utforsk Telemark

EN

NO

Skiferie og vinteraktiviteter i Telemark

 1. 2 sitter på stolheis på Gausta skisenter med Gaustatoppen i bakgrunn
  Sammenlign skisentrene – Norges største skiregion byr på alt fra barnevennlig slalåmbakker til stupbratte heng der utfordringene står i kø. Og kjøper du et heiskort på en av stedene får du tilgang til hele 7 skisentre.
 2. Topp 10 vinteraktiviteter i Telemark
  Den perfekte vinterferien forbindes med snø og ski, og Telemark er det rette stedet for dette. Her er det mye å finne på i hele vintersesongen.
 3. Årets beste skiferie med vennegjengen
  På jakt etter kortreist og snøsikker vinterferie med vennegjengen, hvor du kan bo bra, spise godt, kjøre masse på ski, slappe av i sauna og kanskje nyte Norges vakreste utsikt? Da må du legge årets skiferie til Telemark, en av Norges skjulte vinterperler.
 4. På vintereventyr med familien - topp 6 reisemål
  På jakt etter kortreist vintereventyr hvor du kan skape uforglemmelige øyeblikk sammen med familien? Opplev Telemark, en av Norges skjulte vinterperler. Her kan du kombinere skiopplevelser med snølek, dyrekos, vannmoro og barnevennlige museer. Sjekk ut våre tips til Norges beste vinterdestinasjoner for en vellykket familietur.
 5. Se skiforholdene i Telemark live-cam
  Velg ditt skisted i Telemark og sjekk værforhold, snøforhold samt åpne nedfarter og heiser.
 6. gruppe på 3 på langrenn på Lifjell
  Ta skiferien midt i uka! Skidestinasjonene i Telemark kan by på milevis med langrennsløyper for den veldig spreke til mer avslappede turgåeren, Liker du alpint kan du teste 6 skisentre på ett heiskort.
 7. tretopphyttene på Å camp om vinteren
  Kunne du tenke deg en litt spesiell overnattingsopplevelse? Hva med en natt i en tretopphytte, i et eventyrhotell, i et rom med unik utsikt eller «glamping» i lukseriøst telt? Vi har plukket ut 15 unike overnattingssteder du bør vurdere på din reise i Telemark.
 8. Se løypekart i Telemark
  Sjekk ut løypekartene for de mest populære skisentrene, alpinløypene og frikjøringsstedene i Telemark. Både Rauland skisenter og Gausta skisenter består av 3 skisteder, sistnevnte inkludert Gaustatoppen. Vrådal Panorama og Lifjell skisenter er også populære, spesielt for barnefamilier.
 9. Soria Moria om vinteren med folk som isbader
  Sauna har blitt en meget populær aktivitet i Norge de siste årene. Og nordmenn har definitivt satt sitt preg på det - enten de flyter på vannet, har vidundrene arkitektur eller er vakkert plassert mellom fjord og fjell.
 10. Snøskuterutleie ved Groven Camping
  Med sin flotte natur og fantastiske fjellområder byr Telemark på mange vinteraktiviteter og opplevelser.
 11. oversiktsbilde av Skien by en vinterkveld
  Opplev en utradisjonell storbyferie med øyhopping, kanaltur og Ibsen escape room. Ta en helgetur til byene i Telemark; Skien og Porsgrunn og kystbyene Brevik og Langesund. Stress ned med en langweekend og få påfyll av energi. Spis også på gode restauranter eller dra på teater og konserter.

Populære skidestinasjoner i Telemark

 1. a girl takes a picture with a mobile phone of a winter landscape
  Tre naturskjønne bygder som ligger idyllisk til mellom vann, elver, skog og fjell i Kviteseid kommune. Området er spesielt kjent som et eldorado for deg som er glad i snø og ski, men her er det også flott om sommeren når åser og daler kles i et teppe av grønt grass og markblomster så langt øyet kan se.
 2. mann på langrenn på Lifjell som trekker en slede
  Et aktivitets eldorado med spennende opplevelser sommer som vinter. Fra bading i Bø Sommarland, båttur og naturopplevelser langs Telemarkskanalen, til Lifjell med fjellturer, langrenn og alpint. Regionen er i hjertet av Vestfold og Telemark fylke og er et knutepunkt for tog og buss. Velkommen hit på din Norgesferie, og sjekk ut opplevelsene i ett av landets mest solfylte områder på sommeren

Ikke gå glipp av