Utforsk Telemark

EN

NO

Skiferie og vinteraktiviteter i Telemark

 1. tretopphyttene på Å camp om vinteren
  Kunne du tenke deg en litt spesiell overnattingsopplevelse? Hva med en natt i en tretopphytte, i et eventyrhotell, i et rom med unik utsikt eller «glamping» i lukseriøst telt? Vi har plukket ut 15 unike overnattingssteder du bør vurdere på din reise i Telemark.
 2. Soria Moria om vinteren med folk som isbader
  Sauna har blitt en meget populær aktivitet i Norge de siste årene. Og nordmenn har definitivt satt sitt preg på det - enten de flyter på vannet, har vidundrene arkitektur eller er vakkert plassert mellom fjord og fjell.
 3. oversiktsbilde av Skien by en vinterkveld
  Opplev en utradisjonell storbyferie med øyhopping, kanaltur og Ibsen escape room. Ta en helgetur til byene i Telemark; Skien og Porsgrunn og kystbyene Brevik og Langesund. Stress ned med en langweekend og få påfyll av energi. Spis også på gode restauranter eller dra på teater og konserter.
 4. Snøskuterutleie ved Groven Camping
  Med sin flotte natur og fantastiske fjellområder byr Telemark på mange vinteraktiviteter og opplevelser.

Populære skidestinasjoner i Telemark

 1. gutt som hopper over en rampe på Vrådal Panorama skisenter
  Tre naturskjønne bygder som ligger idyllisk til mellom vann, elver, skog og fjell i Kviteseid kommune. Området er spesielt kjent som et eldorado for deg som er glad i snø og ski, men her er det også flott om sommeren når åser og daler kles i et teppe av grønt grass og markblomster så langt øyet kan se.

Ikke gå glipp av