For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies
Utforsk Telemark

EN

NO

Skiferie og vinteraktiviteter i Telemark

 1. Finn ditt skisenter i Telemark
  Sammenlign skisentrene – Norges største skiregion byr på alt fra barnevennlig slalåmbakker til stupbratte heng der utfordringene står i kø. Og kjøper du et heiskort på en av stedene får du tilgang til hele 8 skisentre.
 2. Vinterpakker
  Vinter i Telemark byr på uforglemmelige opplevelser for hele familien. Alt fra barnevennlig eventyrterreng og slalåmbakker til stupbratte heng der utfordringene står i kø. Ta en titt på våre utvalgte overnattingstilbud og legg din vinterferie til vakre Telemark.
 3. Vinteropplevelser i Telemark
  Nyt roen på snødekte vidder og sus ned alpinbakker og frikjøringsfjell. Gå langrenn i velpreparerte løyper eller lag dine egne spor i skog og vidder. Velg alpinbakker etter ditt nivå, prøv kjelkebakker, råe terrengparker, skøytebaner, kiting og frikjøring fra 1883 meter ned Gaustatoppen!
 4. Se løypekart i Telemark
  Sjekk ut løypekartene for de mest populære skisentrene, alpinløypene og frikjøringsstedene i Telemark. Både Rauland skisenter og Gausta skisenter består av 3 skisteder, sistnevnte inkludert Gaustatoppen. Vrådal Panorama og Lifjell skisenter er også populære, spesielt for barnefamilier.
 5. Sjekk skiforholdene i dag!
  Velg ditt skisted i Telemark og sjekk værforhold, snøforhold samt åpne nedfarter og heiser.

Populære skisentre i Telemark

 1. Gausta skisenter
  Gausta skisenter er et snøsikkert skisenter, kun 2,5 timer fra Oslo!
 2. Off piste fra Gaustatoppen
  Gaustatoppen er et eldorado for skientusiaster, og uansett ferdighetsnivå har det magiske fjellet noe for alle som liker å kjenne adrenalinet bruse i blodet.
 3. Lifjell ligger 12 km fra Bø i Telemark, og er ditt nærmeste høyfjell på sør-/østlandet. To heiser, tre nedfarter.
 4. Rauland skisenter
  Vi ønsker deg velkommen til snø, skiglede, fart og spenning, moro, natur, opplevelser, gode minner og en flott vinter med kjente og kjære på Rauland!
 5. Vrådal Panorama Skisenter har nedfarter i alle kategorier og 5 heiser i tillegg til barne- og nybegynnerområde med rullebånd. Om sommeren er det flott turterreng, lekeplass og skateboardrampe.
 6. Haukelifjell Skisenter kan by på fart, spenning og mye morro!
 7. Vierli er en del av Rauland Skisenter og har fem skitrekk og 6575 meter med nedfarter som ligger over 1000 m.o.h. fordelt på 9 nedfarter. Et sted for hele familien!
 8. Haukelifjell Skisenter kan by på fart, spenning og mye morro!

Hold kontakten... Lik Visit Telemark på Facebook

Ikke gå glipp av