Utforsk Telemark

EN

NO

Skiferie og vinteraktiviteter i Telemark

 1. Finn ditt skisenter i Telemark
  Sammenlign skisentrene – Norges største skiregion byr på alt fra barnevennlig slalåmbakker til stupbratte heng der utfordringene står i kø. Og kjøper du et heiskort på en av stedene får du tilgang til hele 6 skisentre.
 2. På vintereventyr med familien i Telemark
  Ta med familien på skiferie til et ekte vintereventyr i Telemark. En rekke barnevennlige skibakker og velpreparerte langrennsløyper venter i stemningsfull vinternatur. Og du kan velge mellom hytter, leiligheter og hotell med familierom, rett ved skibakkene.
 3. Årets beste skiferie med vennegjengen
  På jakt etter kortreist og snøsikker skiferie med vennegjengen, hvor du kan bo bra, spise godt, kjøre masse på ski, slappe av i sauna og kanskje nyte Norges vakreste utsikt? Da må du legge årets skiferie til Telemark, en av Norges skjulte vinterperler.
 4. Ferie for voksne i Telemarks vinterlandskap
  Ta skiferien midt i uka! Skidestinasjonene i Telemark kan by på milevis med langrennsløyper for den veldig spreke til mer avslappede turgåeren, Liker du alpint kan du teste 6 skisentre på ett heiskort.
 5. Snøskuterutleie ved Groven Camping
  Vinter i Telemark byr på mange aktiviteter og opplevelser.
 6. Se løypekart i Telemark
  Sjekk ut løypekartene for de mest populære skisentrene, alpinløypene og frikjøringsstedene i Telemark. Både Rauland skisenter og Gausta skisenter består av 3 skisteder, sistnevnte inkludert Gaustatoppen. Vrådal Panorama og Lifjell skisenter er også populære, spesielt for barnefamilier.
 7. Trygge vinteraktiviteter i Telemark
  Hos skisentrene, vinterdestinasjonene og aktivitetsbedrifter i Telemark tas smitteverntiltak på alvor og det er innført gode retningslinjer hos alle.
 8. Sjekk skiforholdene i dag!
  Velg ditt skisted i Telemark og sjekk værforhold, snøforhold samt åpne nedfarter og heiser.

Populære skisentre i Telemark

 1. Gausta skisenter
  Gausta skisenter er et snøsikkert skisenter, kun 2,5 timer fra Oslo!
 2. Rauland skisenter
  Vi ønsker deg velkommen til snø, skiglede, fart og spenning, moro, natur, opplevelser, gode minner og en flott vinter med kjente og kjære på Rauland!
 3. Lifjell ligger 12 km fra Bø i Telemark, og er ditt nærmeste høyfjell på sør-/østlandet. To heiser, tre nedfarter.
  1. 5 Jan 202113 Mar 2021
  2. 22 Feb 20215 Mar 2021
  3. 27 Mar 20214 Apr 2021
 4. 8 seters stolheis på Vrådal panorama skisenter
  Vrådal Panorama Skisenter har nedfarter i alle kategorier og 5 heiser i tillegg til barne- og nybegynnerområde med rullebånd. Om sommeren finner du flott turterreng, lekeplass og skateboardrampe.
 5. Haukelifjell Skisenter kan by på fart, spenning og mye morro!
 6. Off piste fra Gaustatoppen
  Gaustatoppen er et eldorado for skientusiaster, og uansett ferdighetsnivå har det magiske fjellet noe for alle som liker å kjenne adrenalinet bruse i blodet.

Ikke gå glipp av