Utforsk Telemark

EN

NO

Finn ditt skisenter i Telemark

Populære skisentre i Telemark

 1. Gausta skisenter har bakker i alle vanskelighetsgrader
  Med sine lekne barneområder, løyper i alle farger, offpist- og randoneemuligheter fra Gaustatoppen, er destinasjonen Gausta noe som passer alle.
 2. family sitting on a pile of snow with their skiers standing behind them
  Rauland Skisenter er en del av Telemarks største skidestinasjon! Her ønskes du velkommen til snø, skiglede, fart og spenning.
 3. 8 seters stolheis på Vrådal panorama skisenter
  Vrådal Panorama Skisenter har nedfarter i alle kategorier og 5 heiser i tillegg til barne- og nybegynnerområde med rullebånd.
 4. 2 alpinkjører på Haukelifjell skisenter
  Haukelifjell Skisenter er en av de mest snøsikre destinasjonene i Norge som gir lang sesong. I tillegg har den god plass for trygg utfoldelse samt 2 barnebakker.
 5. my folk på bunnstasjon på Gautefall skisenter
  Gautefall skisenter er et av Telemarks største og ligger sentralt i Sør-Norge. Skisenteret finner du på Gautefallheia mellom Drangedal og Nissedal/Treungen.
 6. dame kjører snowboard på Lifjell skisenter
  Lifjell ligger 12 km fra Bø i Telemark, og er ditt nærmeste høyfjell på sør-østlandet. Her finner du to heiser og 4 nedfarter med varierende vanskelighetsgrad.
 7. Telemark Superski - Norges største skiregion
  Telemark Superski er et skisamarbeid mellom seks skisentre i Telemark. Det betyr at ett heiskort gir tilgang til 5 skisentre med et komplett skitilbud – fra barnebakker og terrengparker til alpinkjøring og off-piste.

Ikke gå glipp av