Utforsk Telemark

EN

NO

Finn ditt skisenter i Telemark

Populære skisentre i Telemark

 1. barn på Gausta skisenter
  Med sine lekne barneområder, løyper i alle farger, offpist- og randoneemuligheter fra Gaustatoppen, er destinasjonen Gausta noe som passer alle.
 2. downhill skiing at Rauland ski center
  Rauland Skisenter er en del av Telemarks største skidestinasjon! Her ønskes du velkommen til snø, skiglede, fart og spenning.
 3. 8 seters stolheis på Vrådal panorama skisenter
  Vrådal Panorama Skisenter har nedfarter i alle kategorier og 5 heiser i tillegg til barne- og nybegynnerområde med rullebånd.
 4. dronebilde av Haukelifjell skisenter
  Haukelifjell Skisenter er en av de mest snøsikre destinasjonene i Norge som gir lang sesong. I tillegg har den god plass for trygg utfoldelse samt 2 barnebakker.
 5. my folk på bunnstasjon på Gautefall skisenter
  Gautefall skisenter er et av Telemarks største og ligger sentralt i Sør-Norge. Skisenteret finner du på Gautefallheia mellom Drangedal og Nissedal/Treungen.
 6. dame kjører snowboard på Lifjell skisenter
  Lifjell ligger 12 km fra Bø i Telemark, og er ditt nærmeste høyfjell på sør-østlandet. Her finner du to heiser og 4 nedfarter med varierende vanskelighetsgrad.
 7. gutt som hopper over en rampe på Vrådal Panorama skisenter
  Telemark Superski er et skisamarbeid mellom seks skisentre i Telemark. Det betyr at ett heiskort gir tilgang til 5 skisentre med et komplett skitilbud – fra barnebakker og terrengparker til alpinkjøring og off-piste.

Ikke gå glipp av