Utforsk Telemark

EN

NO

flytende badstuer Gaustablikk vinter

Kurs & kompetanse

 1. Hvordan oppretter jeg Google My Business?
  For å få til bedre synlighet i søk, bør du ta eierskap til din egen bedrift i Google. Du kan få bedre synlighet i lokale søk og legg inn informasjon som viser din bedrift med logo, bilder og tekst. Her følger en veiviser for hvordan du gjøre dette.
 2. Miljøsertifisering
  Visit Telemark har gått sammen med Miljøfyrtårn som har satt opp skreddersydde og sterkt subsidierte “Bli Miljøfyrtårn”-kurs til reiseliv, servering og handel. Kursene har oppstart i slutten av januar, med mål om sertifisering i mars 2021.
 3. Kurs på Instagram og Facebook
  Her finner du webinar i Facebook og Instagram i regi av Valen-utvik den 17.12.20
 4. Hvorfor bruke Tripadvisor?
  Hva er Tripadvisor og hvordan kan du som reiselivsbedrift å bruke det aktiv i din markedsføring? Klikk deg inn og fin ut mer:
 5. Skrive for web
  Skriv webtekster som fenger! Ingen kjedelige tekster som ingen vil lese lenger! Ingen lange tekster, si det viktigste først, kom til poenget! Hva er det du vil med teksten? Fortell det du vil formidle på en inspirerende og engasjerende måte. Ikke noe oppramsing. Skriv i «du» form, da føler leseren at det er skrevet akkurat til seg.
 6. Produktoppføringer som selger
  Slik oppdaterer og lager du produktoppføringer som sier wow - og som fremmer konverteringer og salg!
 7. Hvordan lager man gode landingssider?
  Her finner du informasjon og tips om hvordan du lager gode nettsider ved hjelp av søkemotoroptimalisering.
 8. Bransjeprogram for reiselivsnæringen
  Koronakrisen har satt dere som jobber i reiselivsnæringen i en usikker situasjon. For mange vil det ta tid før dere kan vende tilbake til full jobb. Her er muligheten til å bruke ledig tid til å utvikle ny kompetanse. Reiselivsnæringen er i omstilling og bransjeprogram gir deg muligheten til å stå sterkere rustet etter krisen.

Ikke gå glipp av