Utforsk Telemark

EN

NO

Children at Langesund pier

Barnas Telemark

 1. Barnevennlige museer
  Telemark er et kulturfylke og har mange interessante museer. Noen av disse museene tilbyr aktiviteter spesielt rettet mot barna. Her kan de være med på morsomme og spennende ting og gjøre noe helt annet enn i hverdagen.
 2. Aktivitetsparker
  Telemark byr på ulike familieparker som vil garantert falle i smak hos både store og små. Ta med barna til Skandinavias største vannpark i Bø Sommarland, til wakeboardparken på Norsjø Ferieland, til klatreparker og sykkelløypa i Hamaren Aktivitetspark. Barna vil elske det.
 3. Utendørsaktiviteter
  Det finnes mange spennende utendørsaktiviteter for barn i Telemark.
 4. Bøverstranda
  Bø Sommarland er Skandinavias største vannpark. Ta med hele familien på VANNvittige opplevelser i trygge og trivelige omgivelser i Bø Sommarland!
  1. Norsjø kabelpark på Norsjø Ferieland
   En av verdens beste kabelbaner for wakeboard, vannski og knebrettfinner du på Norsjø Ferieland. Alle som liker vann og fart kommer til å kose seg her.
  2. water park i Skien fritidspark
   Skien fritidspark er et fantastisk anlegg med aktiviteter for store og små i alle aldre samt gjester med funksjonsnedsettelser.
  3. liten gutt sluser en båt på miniatyrutgaven av telemarkskanalen på kanalparken på Vest-Telemark Museum i Eidsborg
   Aktivitetspark for heile familien - med ein vassførande modell av Telemarkskanalen i målestokk 1:1000. Her kan du sluse og vere med på andre aktivitetar.
   1. gutter som kjører x-cross biler
    Foldvik Familiepark er et eldorado for barnefamilier med et enestående utvalg av sunne aktiviteter for barna og skuldersenkende hygge for de voksne.
    1. Et av barnas favorittsteder! DuVerden er et senter for aktiviteter og opplevelser for barn og unge.

    Ikke gå glipp av