Utforsk Telemark

EN

NO

Children at Langesund pier

Barnas Telemark

 1. Ferie med barn – derfor bør du velge Telemark
  Familieferie i Telemark er som å oppleve et Norge i miniatyr: Her finner du familieparker, fritidsparker, badeland og sommerland. I Telemark ligger også familietilbudene vegg i vegg med naturen i fjellheimen og skjærgården.
 2. Barnevennlige vandreturer
  Å dra på tur er moro for både voksne og barn! Små familiemedlemmer liker også å gå tur. I Telemark finner du mange gode turer for hele familien.
 3. Barnevennlige museer
  Telemark er et kulturfylke og har mange interessante museer. Noen av disse museene tilbyr aktiviteter spesielt rettet mot barna. Her kan de være med på morsomme og spennende ting og gjøre noe helt annet enn i hverdagen.
 4. Aktivitets- og familieparker
  Telemark byr på ulike familieparker som vil garantert falle i smak hos både store og små. Ta med barna til Skandinavias største vannpark i Bø Sommarland, til wakeboardparken på Norsjø Ferieland, til klatreparker og sykkelløypa i Hamaren Aktivitetspark. Barna vil elske det.
 5. 10 tips til barneaktiviteter på høsten
  Du trenger ikke å dra lenger enn til Telemark for å oppleve høstferie med barneaktiviteter i badeparker med innendørs- og utendørsbasseng, klatreparker, barnevennlige fjellturer, vitensenter og escape room. Sjekk ut de beste tipsene for høstaktiviteter for familier!

Ikke gå glipp av