Utforsk Telemark

EN

NO

Sjekk ut julebordene i Telemark!

 1. Julebord på Gaustablikk
  Opplev ekte førjulshygge på fjellet med venner, familie eller gode kollegaer! Hver torsdag & lørdag fra 1. – 22. desember kan du nyte en 4-retters julemeny i regi av mesterkokken Melker Andersson.
 2. Julebord på Jacob & Gabriel
  Har du begynt å planlegge årets julebord? På utkikk etter lokale til leie i Skien? Årets julebordsesong nærmer seg med stormskritt – restaurant Jacob & Gabriel hjelper deg gjenre med planleggingen.
 3. Julebord på Straand Hotel
  Velkommen til julebord på historiske Straand Hotel! Velg mellom hotellets tradisjonsrike julebordbuffet eller 5-retters julegourmet.
 4. Julebord på Strøm Mat & Bar
  Nyt julebord med venner og kollegaer på Restaurant Strøm Mat & Bar
 5. Julebord på Rjukan Admini
  Opplev julestemning med godt selskap i vakre lokaler hos oss på Rjukan Admini Hotel.
 6. Julebord på Gaustatoppen Sportell
  Endelig er tiden inne for å nyte en fantastisk julemiddagsbuffet hos Gaustatoppen Sportell. Hver torsdag, fredag og lørdag i hele november. Velkommen!
 7. Julebord i Brekkeparken
  Det nærmer seg jul og vi har gleden av å tilby julemat til våre gjester fra uke 46-50.
 8. Julebord i Morgedal
  På vår innholdsrike buffet vil dere finne fristende og tradisjonell julemat og et stort koldtbord. Smakfulle desserter og nybakte julekaker. Etter maten spilles det opp til dans med levende musikk. Nyt resten av kvelden i vår nydelige bar.
 9. julebord på Provence restaurant
  Opplev den herlige julebord atmosfæren på Provence restaurant. I år serverer vi julebuffet med tradisjonell norsk julemat som tynnribbe, lutefisk (forrett) , pinnekjøtt, utvalg av fantastiske tilbehør og fristende desserter med kaffe eller te.
 10. Julebord hos Olavs kroa
  Velkommen til julebord hos Olavs kroa
 11. Julehuset Jonas B Gundersen
  Velkommen til Julehuset Jonas B. Gundersen. Her kan du nyte en deilig julelunch med venner og kollegaer eller restaurants tradisjonell julebord. I tillegg dekker Jonas B Gundersen opp til Afternoon tea med julestemning på lørdager og familiejulebord på søndager i advent.
 12. Julebord på Gaustatoppen
  Gaustabanen inviterer deg og ditt firma til en hyggelig juleavslutning i historiske omgivelser. I Gaustatoppens hemmelige rom kan du på utvalgte datoer i desember få servert julelunsj eller juletallerken 1800 moh.
 13. Julebord hos Merci
  Velkommen til julebord hos Merci. Restauranten tilbyr også julemeny for bedrifter.

Julearrangement i Telemark

plakat til "Stille natt, hellige natt"

Stille natt Hellige natt 2024

Stille natt, hellige natt, har gjennom 36 år vært et kjært innslag i adventstiden for svært mange.

Jul med Prøysen

Jul med Prøysen

Den varme og tradisjonsrike barneteaterforestillingen «Jul med Prøysen» tar deg med til Alf Prøysens magiske sang- og tekstunivers om…

plakat til "Vår jul"

Vår Jul

Til lyden av klangfulle melodilinjer fra artistene i harmoni med ekte, nær og lun historiefortelling, serveres du de deiligste retter:

Ikke gå glipp av