Utforsk Telemark

EN

NO

Sjekk ut julebordene i Telemark!

 1. Julebord på Straand Hotel
  Velkommen til julebord på historiske Straand Hotel! Velg mellom hotellets tradisjonsrike julebordbuffet eller 5-retters julegourmet.
 2. Julebord hos Merci
  Velkommen til julebord hos Merci. Restauranten tilbyr også julemeny for bedrifter.
 3. Julebord på Jacob & Gabriel
  Har du begynt å planlegge årets julebord? På utkikk etter lokale til leie i Skien? Årets julebordsesong nærmer seg med stormskritt – restaurant Jacob & Gabriel hjelper deg gjenre med planleggingen.
 4. Julebord på Bø Hotell
  Bø Hotell tilbyr julebord i helgene med dans og levende musikk. I ukedagene serveres det julelunsj på dagtid og varm julematbuffet på kveldene. Og glem heller ikke hotellets tradisjonell familiejulebord.
 5. Julebord på Sjøterrassen
  Velkommen til julebord på Sjøterrassen fredager og lørdager i desember med stor julebuffet, dessertbord og live musikk.
 6. Julecruise med Canal Boats Telemark
  Bli med på en julecruise om bord på en av de helelektriske cabin cruiser fra Canak Boats Telemark gjennom skien sluse og opp til Skotfoss inkludert nydelig julemiddag på restaurant Jacob & Gabriel eller Strøm.
 7. Julehuset Jonas B Gundersen
  Velkommen til Julehuset Jonas B. Gundersen. Her kan du nyte en deilig julelunch med venner og kollegaer eller restaurants tradisjonell julebord. I tillegg dekker Jonas B Gundersen opp til Afternoon tea med julestemning på lørdager og familiejulebord på søndager i advent.
 8. julebord på Provence restaurant
  Opplev den herlige julebord atmosfæren på Provence restaurant. I år serverer vi julebuffet med tradisjonell norsk julemat som tynnribbe, lutefisk (forrett) , pinnekjøtt, utvalg av fantastiske tilbehør og fristende desserter med kaffe eller te.
 9. Julebord på Gaustatoppen Sportell
  Endelig er tiden inne for å nyte en fantastisk julemiddagsbuffet hos Gaustatoppen Sportell. Hver torsdag, fredag og lørdag i hele november. Velkommen!
 10. Julebord på Aarnes Kafeteria
  Unngå stresset i desember, ta en tidlig juleavslutning hos oss med gode venner, familie eller ansatte.
 11. Julebord hos Quality Hotel Skjærgården
  Hjertelig velkommen til et uforglemmelig julebord med alt du kan drømme om av kalde og varme retter fra fjell og sjø. Alt er hjemmelaget og vi bruker kun råvarer av ypperste kvalitet for å sikre deg en minnerik juleopplevelse.
 12. Jul på Nutheim
  Førjolstida er ei fin tid for å kome saman å gjera stas på kvarandre. Vi tek imot bedrifter, lag, foreningar og familiar for hyggjelege samlimgar. Bestill no for å sikre deg dei beste datoane. Kombiner gjerne med overnatting og møte.
 13. Julebord på Øvre Verket
  Spiseriet på Ulefoss er en hyggelig restaurant med flott beliggenhet midt i de gamle arbeiderboligene på Øvre Verket. Tunet byr på god og tradisjonell julestemning. Nå i jula tilbyr de nydelig juletallerken med ribbe og medisterkaker.
 14. Julebuffet hos Smak på Valle
  Se julebuffetmenyen til Smak på Valle.
 15. Julebord hos Barekoza
  Velkommen til et julebord med smakfull mat & hyggelig atmosfære. Du får servert smakfull velkomstdrink & snacks, tre-retters meny med vinpakke samt kaffe & avec.
 16. Julebord på Strøm Mat & Bar
  Nyt julebord med venner og kollegaer på Restaurant Strøm Mat & Bar
 17. Julebord hos Heimat
  Julen starter 1.november som tradisjon tro på Heimat. Fram til jul kan du hygge deg med Julemat alle dager.
 18. Juebord hos Bestul jakthus
  Nå kan du bestille bord til julebordet på Bestul jakthus! Ta med vennegjengen, en god venninne, kollegaer eller naboen.
 19. Julebord hos Uppigard Natadal
  Laurdag 27.11 og fredag 3.12 kan ein oppleva god, tradisjonell jolestemning på Uppigard Natadal. Då er det duka for jolebord og både enkeltgjester og smågrupper er velkomne.
 20. Julebord i Brekkeparken
  Det nærmer seg jul og vi har gleden av å tilby julemat til våre gjester fra uke 46-50.
 21. Julebord i Morgedal
  På vår innholdsrike buffet vil dere finne fristende og tradisjonell julemat og et stort koldtbord. Smakfulle desserter og nybakte julekaker. Etter maten spilles det opp til dans med levende musikk. Nyt resten av kvelden i vår nydelige bar.

Julearrangement i Telemark

Lørdagsspeilet - Julespesial. Plakat med musikere

Lørdagsspeilet - Julespesial

Vi avslutter Lørdagsspeil-sesongen med vår populære julespesial, som er vår helt egne julekonsert. Med på scenen denne lørdagen har…

Gjerstad storband

Christmas Songs med Trude Kristin Klæboe og Gjerstad Storband

Julekonsert med storband og solonummer i variert musikalske sjangere. Fellesnummer med Trude Kristin Klæboe og Gjerstad Storband

Julekonsert i Kroken kirke

Julekonsert i Kroken kirke

Heimelaga Julekonsert 2021 i i Kroken kirke kl 18.00 og kl 20.00 Book billetter til konserten og kom i julestemning.  

Ikke gå glipp av