Utforsk Telemark

EN

NO

TelemarksVeka

 1. TelemarksVeka – tidenes beste ferie
  Da Terje Sporsem og Lasse Matberg sjekket ut av Farmen-gården i fjor sommer var et nytt vennskap smidd. De begynte umiddelbart å diskutere hva de kan gjøre videre: "Tenk hvor fett. Jeg og du på tur, med et kamerateam på slep", sa Terje. Som sagt, så gjort; nå skal de gjennomføre drømmeturen. En uke roadtrip i Telemark, med start på stedet der alt begynte, Lundereid Gård.
 2. Sommarland Skifestival
  Her finner du praktisk informasjon og filmer om Kanalrennet, Sommarlandsprinten og skiskolen.
 3. Program på TelemarksVeka 2021
  Sjekk ut stedene som er med å arrangerer TelemarksVeka.

Destinasjoner som er med i TelemarksVeka

 1. Bø/ Midt-Telemark
  Et aktivitets eldorado med spennende opplevelser sommer som vinter. Fra bading i Bø Sommarland, båttur og naturopplevelser langs Telemarkskanalen, til Lifjell med fjellturer, langrenn og alpint. Regionen er i hjertet av Vestfold og Telemark fylke og er et knutepunkt for tog og buss. Velkommen hit på din Norgesferie, og sjekk ut opplevelsene i ett av landets mest solfylte områder på sommeren
 2. Rjukan/Gausta
  Rjukan er en av Norges fremste reiselivsdestinasjoner, og Gaustatoppen og Vemork er blant de mest besøkte attraksjonene i Norge. Regionen byr på en unik kombinasjon av norsk industri- og krigshistorie og muligheter for et mangfold av naturaktiviteter.
 3. Vrådal er et helårs turiststed vest i Telemark med aktiviteter for hele familien. Vandring, sykling, golf, kano, sightseeing med veteranbåten M/S Fram og et flott skisenter på vinterstid utgjør aktivitetstilbudet. Hotell og hytter med god standard.
 4. Telemarkskanalen
  Telemarkskanalen strekker seg fra kyst til fjell med store variasjoner i landskap og særpreg. Fra sørlandsidyll ved kysten, via bølgende fruktlandskap i Midt-Telemark til høyfjellet og mektige Hardangervidda.
 5. Sandstrand på Fjone
  Velkommen til Nissedal - best heile året, både vår, sommar, haust og vinter.
 6. Kragerø
  Velkommen til Kragerø, en sjarmerende perle i Telemark! Utforsk kystbyen og den unike skjærgården med sine over 490 øyer, skjær og holmer - la deg overraske over naturen, menneskene, opplevelsene!
 7. Bamble/Langesund
  Den vakre kystlinjen i Bamble har et mangfold av strender, svaberg og øyer. Her kan du gå på kyststien, dra på øyhopping og nyte båtlivet. Et steinkast lenger inn i landet får du vakre innlandsopplevelser langs Herrevassdraget og på en av de mange toppene.

  

Ikke gå glipp av