Utforsk Telemark

EN

NO

TelemarksVeka

TelemarksVeka 2019

 1. Sommarland Skifestival
  Her finner du praktisk informasjon og filmer om Kanalrennet, Sommarlandsprinten og skiskolen.
 2. Pressemelding
  TV2 og TelemarksVeka 2019 satser nytt med Vendela, Petter og skieliten.
 3. Samarbeidspartnere TelemarksVeka
  Oversikt over alle samarbeidspartnere og sponsorer for TelemarksVeka.

Opplev TelemarksVeka 2019

 1. Bøverstranda
  Bø Sommarland er Skandinavias største vannpark med attraksjoner for store og små. Ta med hele familien på VANNvittige opplevelser i trygge og trivelige omgivelser i Bø Sommarland!
  1. 4 Jul 202016 Aug 2020
  2. 1 Jan 000131 Dec 9999
 2. Utsikten fra Steinmann
  Velkommen til Kragerø som ligger helt syd i Telemark. Hos oss begynner den fantastiske Sørlandskysten. Den sjarmerende byen vår med trange gater og smau er rammet inn av vakker natur og en fantastisk skjærgård med 495 øyer, holmer/skjær.
 3. Midt på kystlinjen mellom Oslo og Sørlandet finner du Grenland, bestående av kommunene Siljan, Skien, Porsgrunn og Bamble.
 4. Gaustatoppen troner majestetisk over byen Rjukan
  Gaustatoppen troner majestetisk over Rjukan; byen som er sentral i historien "kampen om tungtvannet”, på UNESCOs tentative liste og som har blitt verdenskjent for solspeilet!
 5. Norges beste eplemost, fristende gårdsbutikker, prisbelønnet mikrobryggeri og verdens nordligste vingård.
 6. Velkomen til Seljord Vår kommune representerer eit mangfald av overnattingstilbod og opplevingar. Utfordringa di er å velje kva du vil gå glipp av. Seljord har i alle fall hatt busetnad tilbake til eldre bronsealder (1800-1100 år f.kr) og tradisjon med handelsnæring tilbake til folkevandringstida (500 år e.kr). Me er i dag ein moderne kommune med flott infrastruktur, rike kulturelle røter og er kjende for god service.
 7. Då kanalen stod ferdig i 1892 vart den i Europa skildra som eit «åttende underverk».
 8. Barnas favorittferie
  Midt i Telemark finner du et aktivitetseldorado i Bø med Bø Sommarland og Lifjell, Telemarkskanalen som frister med sykling, padling og båtliv og Fruktbygda med Norges største epleproduksjon og gode smaksopplevelser.

  

Hold kontakten... Lik Visit Telemark på Facebook

Ikke gå glipp av