Utforsk Telemark

EN

NO

Nyt eventyrlige naturopplevelser i Telemark!

 1. man og dame sykler på kyststien i Bamble
  Spektakulær natur, unike opplevelser til alle årstider og med høy variasjonsgrad er Telemark det rette stedet for deg som liker å være aktiv i naturen.
 2. barn leker i vannet
  I Telemark finnes det utallige, fine og varierte badesteder. Ønsker du bading i sjøen er det flere strender i langs hele kysten hvor familien kan nyte late sommerdager. Blankskurte svaberg og sandstrender innbyr til nytelse og rekreasjon. Eller få en strand for deg selv i en av innsjøene og bad en kulp i en bekk på Hardangervidda.
 3. drone image of the Canvas Hotel in Nissedal
  Tilbring en natt høyt opp i tretoppene eller våkne opp til fuglekvitter rett utenfor vinduene. Her finner du en oversikt over helt unike overnattingssteder som ligger midt i den vakre Telemarksnaturen.
 4. folk som bader i Jettegrytene i Nissedal
  På denne 7 dagers rundreisen i Telemark kan du oppleve blant annet Skien fritidspark, wakeboardbanen på Norsjø Ferieland, Norsk Skieventyr, det historiske Dalen Hotel, Hamaren Aktivitetspark samt kysten ved Langesund og og den populære Foldvik familieparken.
 5. fritidsbåt på vannet
  Velkommen til Telemarkskysten og Bamble. Den vakre kystlinjen har et mangfold av strender, svaberg, øyer. Langesund er Telemark´s festival -og konsertby med sine mange konserter og festivaler om sommeren.
 6. dame sitter på et stup og nyter utsikten
  VandreTelemark er et nettverk av godt tilrettelagte turstier som er skilta, merka og gradert i farger etter vanskelighetsgrad. Stiene tar deg gjennom et særmerket og variert landskap, gjennom Telemarks kultur og historie.

Ikke gå glipp av