Utforsk Telemark

EN

NO

Utforsk eventyrlige naturopplevelser i Telemark!

 1. man og dame sykler på kyststien i Bamble
  Her får du aktiviteter fra kyst til fjell. I Telemark, et skikkelig stykke Norge, kan du gå toppturer, sykle i terrenget, padle eller ro i skjærgården eller på elver og kanaler og ta et dypdykk inn i en av de mange skogene.
 2. barn leker i vannet
  I Telemark finnes det utallige, fine og varierte badesteder. Ønsker du bading i sjøen er det flere strender i langs hele kysten hvor familien kan nyte late sommerdager. Blankskurte svaberg og sandstrender innbyr til nytelse og rekreasjon. Eller få en strand for deg selv i en av innsjøene og bad en kulp i en bekk på Hardangervidda.
 3. drone image of the Canvas Hotel in Nissedal
  Tilbring en natt høyt opp i tretoppene eller våkne opp til fuglekvitter rett utenfor vinduene. Her finner du en oversikt over helt unike overnattingssteder som ligger midt i den vakre Telemarksnaturen.
 4. dronebilde ny tretoppvei
  På denne 7 dagers rundreisen i Telemark kan du oppleve blant annet Skien fritidspark, wakeboardbanen på Norsjø Ferieland, Norsk Skieventyr, det historiske Dalen Hotel, Hamaren Aktivitetspark samt kysten ved Langesund og og den populære Foldvik familieparken.
 5. båtliv ved Telemarkskysten
  Velkommen til Kragerø, en sjarmerende perle i Telemark! Utforsk kystbyen og den unike skjærgården med sine over 490 øyer, skjær og holmer - la deg overraske over naturen, menneskene, opplevelsene!
 6. dame sitter på et stup og nyter utsikten
  VandreTelemark er et nettverk av godt tilrettelagte turstier som er skilta, merka og gradert i farger etter vanskelighetsgrad. Stiene tar deg gjennom et særmerket og variert landskap, gjennom Telemarks kultur og historie.

Ikke gå glipp av