Utforsk Telemark

EN

NO

Hjerte for Telemark - reis lokalt

Slik kan du støtte reiselivet

 1. Sov lokalt
  Her finner du en oversikt over hoteller, campingplasser, Bed & Breakfast og hytter i Telemark som fortsatt tar imot overnattingsgjester.
 2. Spis lokalt
  Er du lei av å lage mat selv? Støtt de lokale spisestedene i Telemark! Sjekk tilbydere av gode restaurant-måltid med takeaway eller bordserveringer som følger korona-restriksjoner.
 3. Opplev lokalt
  Til tross for korona finnes det fortsatt noen aktivitetsbedrifter som holder åpen. Her finner du en oversikt over aktiviteter og attraksjoner i ditt område.

Få mer inspirasjon

 1. Vinteropplevelser i Telemark
  Nyt roen på snødekte vidder og sus ned alpinbakker og frikjøringsfjell. Gå langrenn i velpreparerte løyper eller lag dine egne spor i skog og vidder. Velg alpinbakker etter ditt nivå, prøv kjelkebakker, råe terrengparker, skøytebaner, kiting og frikjøring fra 1883 meter ned Gaustatoppen!
 2. Aktiv i naturen
  Spektakulær natur, unike opplevelser til alle årstider og med høy variasjonsgrad er Telemark det rette stedet for deg som liker å være aktiv i naturen.
 3. Unike overnattingssteder i Telemark
  Kunne du tenke deg en litt spesiell overnattingsopplevelse? Hva med en natt i en tretopphytte, i et eventyrhotell, i et rom med unik utsikt eller «glamping» i lukseriøst telt? Vi har plukket ut 15 unike overnattingssteder du bør vurdere på din reise i Telemark.
 4. Topp 4 sykkelturer
  Se våre 4 sterkeste anbefalinger! Med disse 4 sykkelturene får du virkelig kjenne kontrastenes fylke på kroppen.
 5. Topp 5 vandreruter
  Høsten er tid for tur i skog og fjell. Sjekk ut topp 5 vandreturer i Telemark innenfor barnevennlige turer, toppturer og turer ved attraksjoner.

Ikke gå glipp av