For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies
Utforsk Telemark

EN

NO

Hjerte for Telemark - reis lokalt

Slik kan du støtte reiselivet

 1. Sov lokalt
  Her finner du en oversikt over hoteller, campingplasser, Bed & Breakfast og hytter i Telemark som fortsatt tar imot overnattingsgjester.
 2. Spis lokalt
  Er du lei av å lage mat selv? Støtt de lokale spisestedene i Telemark! Sjekk tilbydere av gode restaurant-måltid med takeaway eller bordserveringer som følger korona-restriksjoner.
 3. Opplev lokalt
  Til tross for korona finnes det fortsatt noen aktivitetsbedrifter som holder åpen. Her finner du en oversikt over aktiviteter og attraksjoner i ditt område.
 4. Kortreist Lykke
  Bamble og Porsgrunn har urbane gleder som gode spisesteder, mange konserter og gallerier kombinert med både vakker og spektakulær natur.

Få mer inspirasjon

 1. Aktiv på Telemarkskanalen
  Stadig flere ønsker å være tettere på omgivelsene på sine reiser, og Telemarkskanalen byr på mange muligheter for en aktiv ferie. Her kan du padle, sykle og vandre deg gjennom de vakreste omgivelsene Norge har å by på.
 2. Aktiviteter
  Spektakulær natur, unike opplevelser til alle årstider og med høy variasjonsgrad er Telemark det rette stedet for deg som liker å være aktiv i naturen
 3. 12 unike overnattingssteder i Telemark
  Kunne du tenke deg en litt spesiell overnattingsopplevelse? Hva med en natt i en tretopphytte, i et eventyrhotell, i et rom med unik utsikt eller «glamping» i lukseriøst telt? Vi har plukket ut 12 unike overnattingssteder du bør vurdere på din reise i Telemark.
 4. Vandring i Telemark
  VandreTelemark er et nettverk av godt tilrettelagte turstier som er skilta, merka og gradert i farger etter vanskelighetsgrad. Stiene tar deg gjennom et særmerket og variert landskap, gjennom Telemarks kultur og historie.
 5. Topp 4 sykkelturer
  Se våre 4 sterkeste anbefalinger! Med disse 4 sykkelturene får du virkelig kjenne kontrastenes fylke på kroppen.
 6. Topp 5 vandreruter
  Høsten er tid for tur i skog og fjell. Sjekk ut topp 5 vandreturer i Telemark innenfor barnevennlige turer, toppturer og turer ved attraksjoner.
Hold kontakten... Lik Visit Telemark på Facebook

Ikke gå glipp av