Utforsk Telemark

EN

NO

Hjerte for Telemark - reis lokalt

Slik kan du støtte reiselivet

 1. Sov lokalt
  Her finner du en oversikt over hoteller, campingplasser, Bed & Breakfast og hytter i Telemark som fortsatt tar imot overnattingsgjester.
 2. Spis lokalt
  Er du lei av å lage mat selv? Støtt de lokale spisestedene i Telemark! Sjekk tilbydere av gode restaurant-måltid med takeaway eller bordserveringer som følger korona-restriksjoner.
 3. Opplev lokalt
  Til tross for korona finnes det fortsatt noen aktivitetsbedrifter som holder åpen. Her finner du en oversikt over aktiviteter og attraksjoner i ditt område.

Få mer inspirasjon

 1. Vinteropplevelser i Telemark
  Nyt roen på snødekte vidder og sus ned alpinbakker og frikjøringsfjell. Gå langrenn i velpreparerte løyper eller lag dine egne spor i skog og vidder. Velg alpinbakker etter ditt nivå, prøv kjelkebakker, råe terrengparker, skøytebaner, kiting og frikjøring fra 1883 meter ned Gaustatoppen!
 2. Aktiviteter
  Spektakulær natur, unike opplevelser til alle årstider og med høy variasjonsgrad er Telemark det rette stedet for deg som liker å være aktiv i naturen
 3. 12 unike overnattingssteder i Telemark
  Kunne du tenke deg en litt spesiell overnattingsopplevelse? Hva med en natt i en tretopphytte, i et eventyrhotell, i et rom med unik utsikt eller «glamping» i lukseriøst telt? Vi har plukket ut 12 unike overnattingssteder du bør vurdere på din reise i Telemark.
 4. Topp 4 sykkelturer
  Se våre 4 sterkeste anbefalinger! Med disse 4 sykkelturene får du virkelig kjenne kontrastenes fylke på kroppen.
 5. Topp 5 vandreruter
  Høsten er tid for tur i skog og fjell. Sjekk ut topp 5 vandreturer i Telemark innenfor barnevennlige turer, toppturer og turer ved attraksjoner.
Hold kontakten... Lik Visit Telemark på Facebook

Ikke gå glipp av