Utforsk Telemark

EN

NO

Vinteropplevelser i Telemark

Skisentre i Telemark

 1. Gausta skisenter har bakker i alle vanskelighetsgrader
  Med sine lekne barneområder, løyper i alle farger, offpist- og randoneemuligheter fra Gaustatoppen, er destinasjonen Gausta noe som passer alle
 2. Rauland Skisenter er en del av Telemarks største skidestinasjon! Her ønskes du velkommen til snø, skiglede, fart og spenning.
 3. 8 seters stolheis på Vrådal panorama skisenter
  Vrådal Panorama Skisenter har nedfarter i alle kategorier og 5 heiser i tillegg til barne- og nybegynnerområde med rullebånd.
 4. 2 alpinkjører på Haukelifjell skisenter
  Haukelifjell Skisenter er en av de mest snøsikre destinasjonen i Norge som gir lang sesong. I tillegg har den god plass for trygg utfoldelse samt 2 barnebakker.
 5. Off piste fra Gaustatoppen
  Gaustatoppen er et eldorado for skientusiaster, og uansett ferdighetsnivå har det magiske fjellet noe for alle som liker å kjenne adrenalinet bruse i blodet.
 6. dame kjører snowboard på Lifjell skisenter
  Lifjell ligger 12 km fra Bø i Telemark, og er ditt nærmeste høyfjell på sør-østlandet. Her finner du to heiser og 4 nedfarter med varierende vanskelighetsgrad.
 7. stolheisanlegg på Gautefall skisenter
  Gautefall skisenter er et av Telemarks største og ligger sentralt i Sør-Norge. Skisenteret finner du på Gautefallheia mellom Drangedal og Nissedal/Treungen.

6 annerledes vinteropplevelser

 1. 2 hunder fra Telemark Husky
  Telemark Husky Tour med sine 16 hunder tar deg gjerne med på hundekjørings-tur uansett om det er sommer eller vinter. Det tilbys turer fra 1 til 6 timer i den fine naturen i Rauland.
 2. Snøscooter fra Rauland Snøscooterutleie
  Rauland Snøscooterutleie tilbyr utleie av snøscootere, sleder og pulker og kan friste med over 150km med variert løypenett i fantastisk natur.
 3. Kiting på Rauland
  Rauland er naturligvis et drømmemål for kitere – med sin storslåtte natur, store vidder og perfekte snøforhold.
 4. Rjukan er populært sted for isklatring
  Rjukan regnes som Nord-Europas beste sted for isklatring. Velg mellom 192 islagte fosser!
 5. barn spiller ishokey på skøytebanen i Skien fritidspark
  Skøyting er en morsom uteaktivitet for hele familien. Skøytebanen hos Skien fritidspark åpner i begynnelsen av november og har åpent til mars.
 6. mann og dame på trugetur
  Trug er en fantastisk måte å ta seg rundt utanfor allfarveg, der du kan oppleve flott urørt natur som gir deg en fantastisk frihetsfølelse.

Ikke gå glipp av