Utforsk Telemark

EN

NO

Finn hvilepulsen i eventyrlige Telemark

 1. flytende badstuer på Gausta med Gaustatoppen i bakgrunn
  Sauna har blitt en meget populær aktivitet i Norge de siste årene. Og nordmenn har definitivt satt sitt preg på det - enten de flyter på vannet, har vidundrene arkitektur eller er vakkert plassert mellom fjord og fjell.
 2. dronebilde av Skien sentrum en vinterkveld
  Opplev en utradisjonell storbyferie med øyhopping, kanaltur og Ibsen escape room. Ta en helgetur til byene i Telemark; Skien og Porsgrunn og kystbyene Brevik og Langesund. Stress ned med en langweekend og få påfyll av energi. Spis også på gode restauranter eller dra på teater og konserter.
 3. birdbox i vinter
  Tilbring en natt høyt opp i tretoppene eller våkne opp til fuglekvitter rett utenfor vinduene. Her finner du en oversikt over helt unike overnattingssteder som ligger midt i den vakre Telemarksnaturen.
 4. 2 girls in the outdoor pool at Kragerø Resort in the evening
  Telemark byr på unike og varierte spa- og velværeopplevelser fra villmarkspa og flytende sauna til luksuriøse hotellspa.
 5. mann som vandrer tidlig om morgen
  VandreTelemark er et nettverk av godt tilrettelagte turstier som er skilta, merka og gradert i farger etter vanskelighetsgrad. Stiene tar deg gjennom et særmerket og variert landskap, gjennom Telemarks kultur og historie.

Ikke gå glipp av