Utforsk Telemark

EN

NO

Finn hvilepulsen i eventyrlige Telemark

 1. Soria Moria sauna at Dalen
  Sauna har blitt en meget populær aktivitet i Norge de siste årene. Og nordmenn har definitivt satt sitt preg på det - enten de flyter på vannet, har vidundrene arkitektur eller er vakkert plassert mellom fjord og fjell.
 2. yogagruppe
  Telemark byr på unike og varierte spa- og velværeopplevelser fra villmarkspa og flytende sauna til luksuriøse hotellspa.
 3. hvit glampingtelt kveld
  Ønsker du å bo tett på naturen, men ikke har lyst til å gi opp komfort av et hotellrom, da er glamping perfekt for deg. Glamping kombinerer det tradisjonelle utendørs campinglivet med moderne fasiliteter i form av møblerte glamping telt eller yurt, som har alt fra komfortable senger med madrasser, dyner og puter til bord med stoler og vedovn.
 4. kveldsstemmning på BirdBox i Tokke, Telemark
  Tilbring en natt høyt opp i tretoppene eller våkne opp til fuglekvitter rett utenfor vinduene. Her finner du en oversikt over helt unike overnattingssteder som ligger midt i den vakre Telemarksnaturen.
 5. Utsikt mot Gaustatoppen
  VandreTelemark er et nettverk av godt tilrettelagte turstier som er skilta, merka og gradert i farger etter vanskelighetsgrad. Stiene tar deg gjennom et særmerket og variert landskap, gjennom Telemarks kultur og historie.

Ikke gå glipp av